Τα καμώματα του Θεοχάρη στην Κρήτη

Τα καμώματα του Θεοχάρη στην Κρήτη

Λένε πως ο Βρούτσης, υπουργός Ανεργίας, δεν είναι και ιδιαίτερα ευπρόσδεκτος στην εκλογική του περιοχή τις Κυκλάδες…

Αλλά όπως φαίνεται τα πρωτεία πάνε στον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη που όπου πάει τα κάνει θάλασσα…

Πήρε τα μπογαλάκια του και κατέβηκε στην Κρήτη και φανταζόμαστε πως δεν θα αναρωτιέται γιατί οι ξενοδόχοι, οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, οι υπάλληλοι στην εστίαση αλλά και οι ξεναγοί τον έχουν στην μπούκα και δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους.

Η αλαζονεία του υπουργού είναι παροιμιώδης, δεν ακούει κανέναν και δεν δίνει σημασία σε κανέναν! 

Εκεί λέει στις συσκέψεις είναι κάτι σαν παρών-απών, χτυπάει το τηλέφωνο, μιλάει συνέχεια σε αυτό, δεν ακούει τους παριστάμενους και βγαίνει από την αίθουσα των συσκέψεων – όπου θεωρητικά συμμετέχει για να ακούσει τους τοπικούς φορείς – για να δώσει συνεντεύξεις στα αθηναϊκά κανάλια, για να κάνει φιγούρα δηλαδή…

Και για να καταλάβετε τι συνέβη, λέγεται πως ακόμα και ο «αετός» υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τα πήραν στο κρανίο με τον υπουργό που τους είχε γράψει στα παλιά του τα παπούτσια.

«Πρώτη φορά είδαμε υπουργό να αφήνει τη σύσκεψη και τους συνομιλητές του για να μιλήσει είτε στο κινητό του είτε σε κανάλι των Αθηνών. Δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, είναι απαράδεκτο όλο αυτό που έγινε…», έλεγαν οι τοπικοί φορείς μετά την σύσκεψη – φιάσκο.

Όπως μάλιστα αναφέρει τοπικό Μέσο, ο Πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, δια μικροφώνου, ανακοίνωσε την αποχώρησή του και έκανε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά.

Πάντως ο Χάρης Θεοχάρης που τα ΄χει κάνει μπάχαλο δεν σώζεται με το να βγαίνει από την Κρήτη στο Mega και να γυρίζει την πλάτη του στις τοπικές κοινωνίες και τα προβλήματα των επιχειρηματιών, των εργαζομένων, των ξεναγών…

Έτσι δεν θα σώσει τη θεσούλα του στο υπουργικό και αγνοούμε αν τον ξαναψηφίσουν οι ψηφοφόροι του…

Και δεν χρειάζεται να είσαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να χαρακτηρίσεις την παρουσία του Θεοχάρη στην Κρήτη ως «θλιβερή»… Ούτε θα τον σώσουν οι χάρες που κάνει στην TUI.

Ό,τι σπέρνεις, θερίζεις…Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter