Τα κορίτσια με τα καθαρά μάτια

Τα κορίτσια με τα καθαρά μάτια

Τα όμορφα κορίτσια έχουν καθαρά μάτια. Όλα τα κορίτσια είναι όμορφα. Άλλο για σένα άλλο για μένα, άλλα για εκείνο το αγόρι στη διπλανή πολυκατοικία που βγάζει κάθε πρωί τον σκύλο του βόλτα.

Τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα, είναι ο κόσμος όλος για τους μπαμπάδες τους, η καθημερινή τους αγωνία, η πρώτη τους σκέψη μόλις ξυπνήσουν και η τελευταία πριν κοιμηθούν. Τα κορίτσια είναι το χτυποκάρδι των αγοριών τους και το wallpaper στο κινητό της φίλης τους. Είναι το φιλί του μπαμπά όταν γυρνά το βράδυ στο σπίτι από τη δουλειά κι εκείνες κάνουν ότι κοιμούνται.

Στα μαλλιά των κοριτσιών ξεκουράζεται ο κόσμος από τα καθημερινά του προβλήματα. Τα κορίτσια έχουν κάθε δικαίωμα να είναι όσο όμορφα θέλουν. Έχουν κάθε δικαίωμα να προκαλούν μέσα στην αθωότητά τους. Έχουν δικαίωμα να σκαρώνουν το δικό τους παραμύθι, ροζ ή σκοτεινό εκείνα μόνο ξέρουν και δεν έχουν καμία υποχρέωση να συμμετέχουν στο δικό σου παραμύθι. Μπορούν αν θέλουν να σε κάνουν μέρος του δικού τους.

Τα όμορφα κορίτσια έχουν καθαρά μάτια. Όλα τα κορίτσια είναι όμορφα. Αρκεί μόνο να τα αφήσεις να στο δείξουν. Τα κορίτσια δεν είναι υποχρεωμένα να είναι όμορφα. Μπορούν να είναι ό,τι θέλουν εκείνα. Ο κόσμος είναι άσχημος χωρίς τα ελεύθερα κορίτσια, να το μάθετε αυτό κορίτσια αύριο στα αγόρια σας. Να τους το τραγουδάτε στον ύπνο τους…       

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter