Τα λάχανα, τα παραπούλια κι ο Σαμαράς

Τα λάχανα, τα παραπούλια κι ο Σαμαράς

Το 2014 μας είχε «γανώσει» το κεφάλι ότι με μερικές καραβιές σκληρά μέτρα και με τα απίθανα και άπιαστα πλεονάσματα που είχε συμφωνήσει με τους τροικανούς (3,5% το 2015, 4,2% το 2016 και 4,8% το 2017), η χώρα δήθεν θα «έβγαινε» από το τούνελ των μνημονίων. 

Αναφερόμαστε φυσικά στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, όλως συμπτωματικώς, έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Αγαπητέ, Αντώνη, ο Τσίπρας σου ‘χει νέα: Τέσσερα χρόνια μετά (και μετά από οκτώ χρόνια από το πρώτο μνημόνιο) η χώρα βγήκε οριστικά και καθαρά από τα βάρβαρα μνημόνια.

Τώρα, όσοι περίμεναν ότι ο τέως πρωθυπουργός θα έλεγε μια καλή κουβέντα για την ελληνική κυβέρνηση που με κόστος, με σχέδιο και επιμονή έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, απλώς είναι αιθεροβάμονες. 

Κι αυτό γιατί μιλάμε (και δεν πρέπει να ξεχνάμε) για τον πολιτικό που έλεγε ότι «δεν χάνει από τον Τσίπρα», που μετά την ήττα του το 2015 δεν παρέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα και που σε κάθε του εμφάνιση που «πιπιλά» το… «θα τους πάω μέχρι τέλους». Κάποιος πάντως από το περιβάλλον του πρέπει να τον ενημερώσει ότι το τέλος των μνημονίων ήλθε. Για τα υπόλοιπα (Novartis-gate κ.λ.π) ας κάνει λίγο υπομονή γιατί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter