Τα λουλούδια από εμένα… στον «Δρομέα» (Photos)

Τα λουλούδια από εμένα… στον «Δρομέα» (Photos)

Από σήμερα, στο λεξικό, δίπλα στη λέξη «fail» θα έχει και μία φωτογραφία από τη σημερινή κατάθεση… λουλουδιών των συνδικαλιστών της ΠΟΕΔΗΝ στον «Δρομέα». Μάλλον στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Δημόσιων Νοσοκομείων, τον μπέρδεψαν με τον Άγνωστο Στρατιώτη, δεν εξηγείται διαφορετικά, με λογικό τρόπο.

Ο κ. Μιχάλης Γιαννάκος, τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται περισσότερο για να κερδίζει λίγα λεπτά δημοσιότητας παρά για τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου.

Δείτε επίσης: Το «τερμάτισε» ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ – Κατέθεσε λουλούδια στον… δρομέα του Βαρώτσου (Photos

Συνεπώς, μετά από διάφορα σόου που έστηνε προς χάρην των καναλιών, ή για να το πούμε σωστα: προκειμένου να τον παίξουν τα κανάλια, όπως το να «χτίζει» με τσιμεντόλιθους την είσοδο του Δρομοκαϊτείου (υπήρξε και πρόεδρος των εκεί εργαζομένων) σήμερα στην πορεία της ΠΟΕΔΗΝ πήγε και κατέθεσε λουλούδια στο γλυπτό «Δρομέας» του Βαρώτσου. 

Η αλήθεια είναι πως κατά καιρούς, πολλοί έχουν προσπαθήσει να απασχολήσουν τα ΜΜΕ με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ωστόσο, η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ έβγαλε πάλι… άσο από το μανίκι, για να προκαλέσει γέλιο.

Οι περισσότεροι αποτίουν φόρο τιμής στον Άγνωστο Στρατιώτη και κάποιοι άλλοι στον… Δρομέα. Προφανώς, για τον κ. Γιαννάκο, ο Δρομέας έχει γίνει… σύμβολο του αγώνα. Ό,τι μπορεί ο καθένας…



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter