Τα ʼμαθες τα νέα Κυριάκο; Χάσατε!

Τα ʼμαθες τα νέα Κυριάκο; Χάσατε!

Κατώτερος των περιστάσεων αποδείχτηκε, για ακόμη μια φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το κατά τα άλλα «υπεύθυνο» και με «πατριωτικό χαρακτήρα» κόμμα εξέδωσε μια μίζερη και εξόχως προβληματική ανακοίνωση για να επιτεθεί στην κυβέρνηση που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια. 

Το χειρότερο όμως είναι ότι στην ανακοίνωση της Πειραιώς δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας. Με ψέματα και στοιχεία που μόνο οι ίδιοι τα «γνωρίζουν» επιχειρούν να συκοφαντήσουν όχι την κυβέρνηση- όπως νομίζουν- αλλά τη χώρα. 

Κι ενώ θα περίμενε κανείς, έστω και τώρα, το κόμμα του Μητσοτάκη, του Σαμαρά και του Άδωνη να αναγνωρίσει τόσο τις θυσίες του ελληνικού λαού όσο και τις προσπάθειες της κυβέρνησης να βγάλει τη χώρα από το τέλμα, αυτοί επέλεξαν τα μικροκομματικά και λαϊκίστικα παιχνιδάκια τους. 

«Ο Κυριάκος ενώ είχε την ευκαιρία με το Σκοπιανό και με τη συμφωνία στο Eurogroup να παίξει με εθνικούς όρους, αυτός επέλεξε να γίνει ουρά του μακεδονομάχου Σαμαρά και των αδώνηδων» έλεγε το πρωί σε κεντρικό καφέ στο Κολωνάκι προβεβλημένο στέλεχος της κεντροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ, προσθέτοντας ότι αυτά είναι ανησυχητικά σημάδια και επιπλέον δείχνουν πόσο ξεκομμένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την κοινωνία και την πραγματικότητα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter