Τα «μάζεψε» ο Μάνταλος για ΠΑΟ

Τα «μάζεψε» ο Μάνταλος για ΠΑΟ

Μεγάλο θόρυβο προκάλεσε δήλωση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, υποστήριξε ότι «το παιχνίδι χάθηκε από εμάς και όχι από τον Παναθηναϊκό

Ο εγωισμός μας δεν μας άφησε να κάνουμε το 3-0 και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με όλο τον σεβασμό στον Παναθηναϊκό και δεν ξέρω πως θα ακουστεί νιώθω πως αναστήσαμε έναν νεκρό».

«Ζητάω συγνώμη»

Σήμερα ο αρχηγός της ΑΕΚ επιχείρησε να τα «μαζέψει» με νέα δήλωση του, ζητώντας συγνώμη από τον Παναθηναϊκό. Ο Μάνταλος ανέφερε τα εξής: «Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνω ότι έχει δοθεί διαφορετική ερμηνεία σε αυτό που δήλωσα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Διευκρινίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό που είπα αφορούσε ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα και το ότι δεν νοείται για την ομάδα μου να χάνει το οποιοδήποτε ματς, από οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν προηγείται με 2-0.

Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού και στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική μου διαδρομή έχω αποδείξει αν σέβομαι ή όχι τους αντιπάλους μου εντός και εκτός γηπέδων. Ζητάω συγγνώμη, αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική για τον Παναθηναϊκό. γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter