Τα μαζεύει άρον-άρον ο Κουκοδήμος: Άφησε το… 4ο μνημόνιο της ΝΔ και έπιασε το «σκωπτικό ύφος»!

Τα μαζεύει άρον-άρον ο Κουκοδήμος: Άφησε το… 4ο μνημόνιο της ΝΔ και έπιασε το «σκωπτικό ύφος»!

Δηκτικά σχολίασε το Μέγαρο Μαξίμου τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κουκοδήμου, περί νέου μνημονίου όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο ο Κ. Κουκοδήμος επανήλθε με νεώτερη δήλωσή του όπου προσπαθεί να… εξηγήσει ότι «διαστρεβλώθηκαν» οι δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουκοδήμος αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Επειδή μέρος των δηλώσεων μου παρερμηνεύθηκε και επιχειρείται από μερίδα του τύπου να διαστρεβλωθεί βάναυσα οφείλω να πω τα εξής: Το ύφος και το πνεύμα του προφορικού μου λόγου στη συνέντευξη που παραχώρησα είχε μοναδικό στόχο να καυτηριάσει την κάκιστη εικόνα της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα και τομείς λειτουργίας.

Η αναφορά μου στο 4ο μνημόνιο είχε όπως μπορεί να αντιληφθεί κάθε νοήμων άνθρωπος, σκωπτικό ύφος. Τόνισα πως η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα με την πολιτική της σε απόλυτο αδιέξοδο. Με παροχές προεκλογικού χαρακτήρα και προκειμένου να κλέψει πολιτικό χρόνο και να φτάσει μέχρι τον Οκτώβριο, λόγω της κακής της εικόνας για το Μακεδονικό.

Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να μη βλέπουν την αλήθεια. Κι αυτή είναι πως η Ν.Δ. αποτελεί την πολιτική επιλογή των Ελλήνων και πολύ σύντομα αυτό θα αποτυπωθεί στην κάλπη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter