Τα Μέσα του τρόμου

Τα Μέσα του τρόμου

Όταν κάποιος ζει στον κόσμο του και σε μια άλλη φαντασιακή χώρα είναι δεδομένο ότι δεν ασχολείται με μετακινήσεις καθώς εκεί υπάρχει διακτίνιση για όλους.
Στην Ελλάδα του 2021 όμως οι μετακινήσεις της πλειοψηφίας των πολιτών γίνεται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ακόμη και στην περίοδο της δραματικής επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού.

Ανεξάρτητα του ότι για τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, η κυβέρνησή του έχει καταφέρει να την ελέγξει καθώς και ότι η οικονομία πάει από το καλό στο καλύτερο και οι αυξήσεις ενέργειας και βασικών αγαθών είναι ένα παροδικό φαινόμενο, μηδαμινής σημασίας.

Στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όμως τις πρωινές ώρες και μεσημεριανές ώρες γίνεται πόλεμος. Σε λεωφορεία, μετρό και ηλεκτρικό οι πολίτες είναι στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες.

Τα δρομολόγια όλων των Μέσων απέχουν μεταξύ τους ολόκληρα δεκάλεπτα, με τις στάσεις να γεμίζουν ανεπίτρεπτα για καιρούς πανδημίας. Ειδικά στα κομβικά σημεία ο κορονοϊός κάνει πάρτι.

Όλα αυτά δεν ενδιαφέρουν τον ανέμελο πρωθυπουργό και την παρέα του. Αλλωστε αυτοί δεν έχουν μπει σε δημόσιο Μέσο Μεταφοράς παρά μόνο σε κάποια εγκαίνια προστατευμένοι από τον λαό.

Τα Μέσα του τρόμου που κινούνται στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις της χώρας είναι κινούμενες βόμβες κορονοϊού.

Η κατάσταση αυτή δεν πρόκειται να φτιάξει από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας γιατί δεν την ενδιαφέρει το ζήτημα. Όπως δεν τους ενδιαφέρει και πόσοι πεθαίνουν καθημερινά αρκεί να τα έχουν καλά με τους μεγαλοεπιχειρηματίες φίλους τους.

Αλλωστε έχουν τις πολυτελείς λιμουζίνες τους για να κοιτούν αφ’ υψηλού τους υπηκόους τους που καταφέρνουν και ζουν ακόμη.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter