Τα μυστήρια των δημοσκοπήσεων και γιατί οι νεοδημοκράτες «ψηφίζουν» Τσίπρα

Τα μυστήρια των δημοσκοπήσεων και γιατί οι νεοδημοκράτες «ψηφίζουν» Τσίπρα

Ας δεχτούμε πως οι δημοσκοπήσεις έχουν -που δεν έχουν- κάποια ψήγματα αξιοπιστίας. Ας δεχτούμε ότι προηγείται -χλωμό φαντάζει κάτι τέτοιο- και η ΝΔ. Κι ας δεχτούμε τέλος ότι έχουν δίκιο -που και πάλι δεν έχουν- όλοι αυτοί οι γκαλοπατζήδες που δείχνουν ότι καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο Κ. Μητσοτάκης.

Ωστόσο, πως εξηγούν όλοι αυτοί οι έγκυροι αναλυτάδες, (με την καλή έννοια) ότι στις έγκυρες (βεβαίως, βεβαίως) έρευνες που μας σερβίρουν κάθε τόσο, ένα σημαντικό ποσοστό γαλάζιων ψηφοφόρων όχι μόνο δεν εμπιστεύονται τον πρόεδρο της ΝΔ για τα θέματα της οικονομίας και της ανάπτυξης, αλλά εμπιστεύονται τον ταξικό εχθρό που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας…

Για παράδειγμα στην τελευταία έρευνα της εταιρίας Pulse, που παρήγγειλε και παρουσίασε ο ΣΚΑΙ, το 7% των ψηφοφόρων της ΝΔ πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την οικονομία και την ανάπτυξη στο μέλλον. Δηλαδή στα δύο θέματα που εν πολλοίς θα κρίνουν και τις επόμενες εκλογές (ανάπτυξη και οικονομία) αρκετοί ψηφοφόροι της ΝΔ εμπιστεύονται τον Τσίπρα! Κυριάκο… τόμπολα!

ΥΓ. Όσοι κυκλοφορούν στην κοινωνία και δεν είναι κλεισμένοι σε γυάλινους πύργους και στα υπόγεια του Μοσχάτου γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι οι πολίτες εμπιστεύονται πιο πολύ τον πρωθυπουργό για αυτά τα μείζονα θέματα, και όχι μόνο. Κι αυτό γιατί πρόκειται για τις ζωές τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter