Tα ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν, Αϊντχόφεν – Φέγενορντ και η Championship στη Nova!

Tα ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν, Αϊντχόφεν – Φέγενορντ και η Championship στη Nova!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το μεγάλο ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν  καθώς και τους αγώνες Τουλούζ – Μπορντό, Μονακό – Στρασβούργο, Αμιάν – Μαρσέιγ για την 6η αγωνιστική της Ligue 1.

Παράλληλα, θα δουν τις αναμετρήσεις Σπάρτα Ρότερνταμ – Άλκμααρ, Ντεν Χάαγκ – Άγιαξ και το ντέρμπι Αϊντχόφεν – Φέγενορντ για την 5η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος της Eredivisie.

Ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες Χαλ – Σάντερλαντ και Μπάρνσλεϊ – Άστον Βίλα για την 7η αγωνιστική της Championship Αγγλίας.

Για τη Ligue 1 οι φίλοι του γαλλικού θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 21:45 στο Novasports1HD τον αγώνα Τουλούζ – Μπορντό σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 18:00 θα μεταδοθεί από το Novasports3HD, η αναμέτρηση Μονακό – Στρασβούργο σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 16:00 το Novasports3HD θα δείξει τον εκτός έδρας αγώνα της νέας ομάδας του Κώστα Μήτρογλου, της Μαρσέιγ με την Αμιάν σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, ενώ στις 22:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD το ντέρμπι της αγωνιστικής, Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Το ολλανδικό πρωτάθλημα της Eredivisie συνεχίζεται με την 5η αγωνιστική και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τρεις αναμετρήσεις. Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 θα μεταδοθεί από το Novasports2HD ο αγώνας Σπάρτα Ρότερνταμ – Άλκμααρ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 15:30 θα καλυφθεί από το Novasports4HD o αγώνας Ντεν Χάαγκ – Άγιαξ σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και στις 17:45 θα ακολουθήσει επίσης στο Novasports4HD το ντέρμπι Αϊντχόφεν – Φέγενορντ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Οι φίλοι του παραδοσιακού αγγλικού ποδοσφαίρου και της Championship θα παρακολουθήσουν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο Novasports4HD τον αγώνα Χαλ – Σάντερλαντ σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και στις 19:30 επίσης από το Novasports4HD την αναμέτρηση Μπάρνσλεϊ – Άστον Βίλα σε περιγραφή Ηλία Βλάχου.

Δείτε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στη Ligue 1 Γαλλίας: http://www.novasports.gr/ligue1-6

Δείτε γκολ και αναλυτικά στιγμιότυπα από την Ligue 1 Γαλλίας: www.novasports.gr/WebTV-Ligue1

Δείτε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής EFL Championship στο http://www.novasports.gr/match-promo/championship-07

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις από το EFL Championship στο http://www.novasports.gr/podosfairo/agglia/championship

Δείτε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Eredivisie Ολλανδίας: www.novasports.gr/Eredivisie05

Δείτε γκολ και αναλυτικά στιγμιότυπα από την Eredivisie Ολλανδίας: www.novasports.gr/WebTV-Eredivisie

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των μεταδόσεων Live Streaming στο www.novasports.gr/WebTV

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter