Τα Pampers ενίσχυσαν τον ΜΚΟ Ηλιτόμηνον για τη δωρεά μίας θερμοκοιτίδας για πρόωρα βρέφη

Τα Pampers ενίσχυσαν τον ΜΚΟ Ηλιτόμηνον για τη δωρεά μίας θερμοκοιτίδας για πρόωρα βρέφη

Τα Pampers αναγνωρίζουν τη δύναμη που δείχνουν τα πρόωρα μωράκια-οι μικροί μαχητές, μαζί με τις οικογένειες τους και υποστηρίζουν το έργο της οργάνωσης «Ηλιτόμηνον» που δραστηριοποιείται με στόχο τη φροντίδα των μωρών που έχουν γεννηθεί πολύ νωρίς και πολύ μικρά.

Με κάθε αγορά προϊόντων Pampers την περίοδο από 6 έως 19 Μαρτίου 2019, τα Pampers βοήθησαν το Ηλιτόμηνον να προσφέρει μια θερμοκοιτίδα νέου τύπου στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Γενικό Νοσοκομείο «’Έλενα Βενιζέλου», συμβάλλοντας έτσι στη συνεχή βελτίωση της νοσηλείας των πιο μικρών και ευάλωτων μωρών.

«Όλοι εμείς στα Pampers είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που μπορούμε να συμβάλουμε στις μοναδικές ανάγκες των πρόωρων βρεφών, στέκουμε δίπλα σε εκείνους που τα φροντίζουν και ο στόχος μας είναι πάντα να βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε», σχολίασε η Assistant Brand Manager της P&G Χριστίνα Τσαντάκου.

Η P&G και τα Pampers συνεχίζουν να στέκονται περήφανα δίπλα στους μικρούς μαχητές και τις οικογένειες τους. Σχεδίασαν τα Pampers Preemie Protection, τη μικρότερη πάνα στον κόσμο, για μωρά τόσο μικρά όσο 800 γραμμάρια. Δώρισαν στα μαιευτήρια της χώρας πάνω από 250.000 πάνες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Ο κ. Γεώργιος Λιόσης, Διευθυντής της ΜΕΝΝ, δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί πολύ η επιβίωση των μωρών που γεννιούνται πολύ πρόωρα και πολύ μικρού βάρους. Αυτό οφείλεται στην εξέλιξη της νεογνολογίας και την παράλληλη εξέλιξη της τεχνολογίας. Όλο και περισσότερο τα μηχανήματα τείνουν να λειτουργούν προσομοιάζοντας τις συνθήκες μέσα στη μήτρα, γι’ αυτό και οι νέου τύπου θερμοκοιτίδες νοσηλεύουν με χαμηλό θόρυβο, με ιδανική ρύθμιση θερμοκρασίας και υγρασίας και μειώνουν την πιθανότητα λοιμώξεων, που είναι η κύρια αιτία θνησιμότητας των νεογέννητων πολύ χαμηλού βάρους. Στη ΜΕΝΝ του Νοσοκομείου μας είναι συνεχής η προσπάθεια όλων μας, όχι μόνο να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα της φροντίδας που προσφέρεται στα πρόωρα νεογνά αλλά και να τη βελτιώνουμε συνεχώς. Σε αυτήν την προσπάθεια το Ηλιτόμηνον είναι σταθερός υποστηρικτής μας και με τη δωρεά της νέου τύπου θερμοκοιτίδας μας προσέφερε ένα πολύτιμο βοήθημα για τη φροντίδα υγείας των πιο ευάλωτων ασθενών μας».

Η Λέλα Βαβουράκη, Πρόεδρος του Ηλιτόμηνου, σημείωσε: «Τα πρόωρα νεογνά είναι η μεγαλύτερη ομάδα παιδιατρικών ασθενών στην Ευρώπη. Η ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας που θα τα βοηθήσει όχι μόνο να επιζήσουν, αλλά και να εξελιχθούν σε ανεξάρτητους ενήλικες και να ευημερήσουν, πρέπει να είναι προτεραιότητα, γιατί είναι επένδυση για το μέλλον όλων μας. Η ολοκληρωμένη φροντίδα σήμερα περιλαμβάνει, εκτός από την ιατρική αγωγή με τη χρήση φαρμάκων και μηχανημάτων, και την αναπτυξιακή φροντίδα με επίκεντρο την οικογένεια, που χρησιμοποιεί τεχνικές και χειρισμούς καθημερινής περιποίησης τέτοιες, ώστε τα μωρά να θεραπεύονται σε συνθήκες όσο το δυνατόν λιγότερο στρεσογόνες. Αυτή η φροντίδα έγινε αιτία να συναντηθούμε με τα Pampers και την P&G, την οποία ευχαριστούμε από καρδιάς για την οικονομική στήριξη που μας επέτρεψε να δωρίσουμε μια υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα στη ΜΕΝΝ του Έλενα Βενιζέλου».

Τα Pampers για πάνω από 50 χρόνια φροντίζουν για την υγιή ανάπτυξη των μωρών. Συνεργάζονται με κορυφαίους παιδίατρους, παιδιατρικούς δερματολόγους και ειδικούς για να επιβεβαιώσουν ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλή για τα μωρά.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter