Τα παραπανίσια κιλά του Άδωνη και το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη

Τα παραπανίσια κιλά του Άδωνη και το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη

Αλλεπάλληλα είναι τα χτυπήματα που δέχεται ο Άδωνης Γεωργιάδης για τα παραπανίσια κιλά που φαίνεται πως έβαλε αν και ο ίδιος επιμένει για το αντίθετο. 

Από την Κυριακή το πρωί που εμφανίστηκε σε παραλία της Αττικής ο υπουργός Ανάπτυξης δέχεται συνεχώς κριτικές για την κοιλιά που φαίνεται πως έχει κάνει. Άλλο ένα τέτοιο σχόλιο έκανε και ο Γιώργος Παπαδάκης που μάλλον δεν μπόρεσε να κρατηθεί. 

Καθώς λοιπόν η συζήτηση κατά τη διάρκεια της σημερινής πρωινής εκπομπή του ΑΝΤ1 πήγε στα κλειστά γυμναστήρια ο Άδωνης Γεωργιάδης είπε: «Είναι δική μου αρμοδιότητα τα γυμναστήρια. Κι εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να ανοίξουν κι έχω πάρα πολλούς φίλους που μου το λένε συνέχεια. Κι εγώ θέλω να πάω. Χθες δέχτηκα και κριτική από ένα συνάδελφό σας ότι έχω πάρει 15 κιλά επειδή δεν πηγαίνω γυμναστήριο… δεν ισχύει» είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ε, λίγα κιλάκια τα έχετε πάρει. 15 όχι δεν έχετε πάρει, αλλά 7-8 πρέπει να τα έχετε πάρει…” σχολίασε χαμογελώντας ο Γιώργος Παπαδάκης. Ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης το… διέψευσε. «Είμαι σε καλή φόρμα, ευτυχώς» του απάντησε.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης δέχεται συνεχώς αιτήματα για το άνοιγμα των γυμναστηρίων, ωστόσο λόγω των συνθηκών που επικρατούν σε αυτά το άνοιγμά τους προσδιορίζεται τέλη Ιουνίου. Χθες, Δευτέρα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης υποστήριξε πως σύμφωνα με το σχεδιασμό της κυβέρνησης τα γυμναστήρια θα ανοίξουν πιθανότατα 29 Ιουνίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter