Τα «Παραπολιτικά» διέψευσαν τον δικηγόρο τους: Κούγιας: «Ο Μαρινάκης τα χρηματοδοτεί» – Φουσκίδης: «Καμία σχέση»

Τα «Παραπολιτικά» διέψευσαν τον δικηγόρο τους: Κούγιας: «Ο Μαρινάκης τα χρηματοδοτεί» – Φουσκίδης: «Καμία σχέση»

Ως μάρτυρας στα δικαστήρια υπέρ του Νικόλαου Συντυχάκη, στην αγωγή κατά του PIPERATA.GR και δη του γράφοντος, σχετικά με την όποια εμπλοκή του στη δικογραφία για την απόπειρα δολοφονίας του διαιτητή Θ. Τζήλου, ήρθε και κατέθεσε ο αρχισυντάκτης των Παραπολιτικών, Θανάσης Φουσκίδης, ο οποίος κατά δήλωση του είναι και μέλος του ΔΣ του εν λόγω ομίλου.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, λοιπόν, την Τετάρτη (22/1), ο κ. Φουσκίδης, απαντώντας σε ερώτηση του δικηγόρου υπεράσπισης του PIPERATA.GR και δη του γράφοντος, υποστήριξε (διαρρηγνύοντας τα ιμάτια του) ότι ο υπόδικος εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον όμιλο «Παραπολιτικά», διότι όχι μόνο ως αρχισυντάκτης αλλά και ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, αν υπήρχε οποιαδήποτε σχέση θα τη γνώριζε.

«Ο όμιλος ανήκει εξολοκλήρου στον Γιάννη Κουρτάκη και δεν έχει καμία διοικητική ή οικονομική σχέση με τον κ. Μαρινάκη», είπε ο κ. Φουσκίδης, διαψεύδοντας, εμμέσως πλην σαφώς, τον έμπειρο -επικεφαλής- νομικό σύμβουλο ολόκληρου του ομίλου «Παραπολιτικά», διακεκριμένο δικηγόρο, Αλέξη Κούγια, ο οποίος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2017, δηλώνει -με πλήρη επίγνωση του τι λέει- ότι: «…Γιατί εγώ ως δικηγόρος πια του ομίλου που χρηματοδοτεί ο κύριος Μαρινάκης…»! (στο 11.13” του audio).

Είναι προφανές ότι στον όμιλο Παραπολιτικά και στον όμιλο Μαρινάκη …δεν συνεννοούνται!

Κι επειδή, ειδικά στην επίμαχη συνέντευξη, το ηχητικό ντοκουμέντο της οποίας ξαναφέρνουν στο ΦΩΣ τα PIPERATA.GR, όπου ο κ. Κούγιας σημειωτέον έχει πει κι άλλα πολλά, άκρως ενδιαφέροντα και επίκαιρα ξανά, ακόμη και για εισαγγελικούς λειτουργούς, αδυνατώ να πιστέψω ότι ο έμπειρος και έγκριτος νομικός έκανε τέτοιο λάθος. Ίσως λανθάνουσα γλώσσα να μας είπε την αλήθεια. Αλλά τελικά ποιος ψεύδεται και γιατί; Γιατί θα ήταν κακό ή μεμπτό ο κ. Μαρινάκης να χρηματοδοτεί όντως τα Παραπολιτικά;

Φυσικά, η επικρατούσα φήμη στο χώρο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας και όχι μόνο, πέραν της διαβεβαίωσης που έχει δώσει ο Γιάννης Κουρτάκης ότι «απλώς είναι στενοί φίλοι», είναι ότι ο όμιλος Παραπολιτικά αν μη τι άλλο χρηματοδοτείται από τον μεγαλοεφοπλιστή. Επομένως, πιο κοντά στην αλήθεια δείχνει να βρίσκεται ο -συμπαθής- έγκριτος δικηγόρος τους.

ΥΓ.: Οι κ. Αλέξης Κούγιας και Θανάσης Φουσκίδης, μη φανταστείτε ότι για κάποιο λόγο δεν έχουν καλές σχέσεις. Το αντίθετο!

ΥΓ.(2): Τα ντεσού και γενικά το “σπαρταριστό ρεπορτάζ” για την εν λόγω δίκη θα τα έχετε το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2020, λόγω του ότι το πρωί εκείνης της ημέρας λήγει η προθεσμία κατάθεσης προσθηκών – αντικρούσεων και κλείνει ο φάκελος, προκειμένου να τον αναλάβει η εισηγήτρια και εν συνεχεία να εκδοθεί η απόφαση της έδρας. Οπότε, για ευνόητους λόγους δημοσίως δεν πρέπει να αντικρούσω κάτι νωρίτερα…

ΥΓ.(3): Κι επειδή μία φωτογραφία χίλιες λέξεις… 

Πηγή: piperata.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter