Τα Παραπολιτικά «κατέβασαν» για αρκετή ώρα το ηχητικό του Τράγκα για τις… Μαλδίβες

Τα Παραπολιτικά «κατέβασαν» για αρκετή ώρα το ηχητικό του Τράγκα για τις… Μαλδίβες

Διασκεδαστικές προεκτάσεις έχει λάβει η «αποκάλυψη» δήθεν… μυστικού ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες και αναπαρήχθη από μερίδα ιστοσελίδων. Ωστόσο, όπως ανέλυσε, με στοιχεία, από την πρώτη στιγμή το Documento πρόκειται για ένα παραμύθι, χωρίς… δράκο, που εφηύραν κύκλοι της μαύρης προπαγάνδας. 

Αφού έγινε, λοιπόν, γνωστό τοις πάσι ότι το αφήγημα ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, και πρόκειται φυσικά για fake news, παρά το γεγονός πως το αναπαρήγαγε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης μέσω Twitter, αναζητούν προφανώς έναν τρόπο να μαζέψουν τα… ασυμμάζευτα. 

Δείτε επίσης: Ο εμίρης του Κατάρ και οι… κακομοίρηδες

Έτσι η ιστοσελίδα «Παραπολιτικά» κατέβασε για αρκετή ώρα το ηχητικό απόσπασμα κατά το οποίο ο Γιώργος Τράγκας «αποκάλυπτε» στον ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής του τη συγκεκριμένη «είδηση». Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα Mixcloud προειδοποιούσε πως δεν μπορεί να βρει το εν λόγω περιεχόμενο (σ.σ. Sorry we can’t find that content).

Οπότε, εμείς περιμένουμε λίγο να… συννεφιάσει για να μπορούμε να πέσουμε από τα σύννεφα, εμφανώς… έκπληκτοι, όταν (με το καλό) αρχίσουν να «κατεβαίνουν» και αναρτήσεις από ενημερωτικές ιστοσελίδες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter