Τα «πήρε στο κρανίο» ο Λεβέντης με την Μεγαλοοικονόμου

Τα «πήρε στο κρανίο» ο Λεβέντης με την Μεγαλοοικονόμου

Μπορεί να μην απάντησε επί της ουσίας ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σε όσα του καταλογίζει η πρώην βουλευτής του κόμματός του, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, αλλά σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη την χαρακτήρισε «αλλοπρόσαλλη» και «αχάριστη».

«Η κ. Μεγαλοοικονόμου έδειξε αχαριστία» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σχολιάζοντας την στάση της καθώς υπερψήφισε τον προϋπολογισμό και προσέθεσε: «Δεν έχω καταλάβει πιο είναι το θέμα της. Είναι αλλοπρόσαλλη».

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου τον περασμένο Ιούλιο αποχώρισε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων και ανεξαρτητοποιήθηκε, κατηγορώντας τον κύριο Λεβέντη ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του με αιχμή του δόρατος τις σχέσεις της Ένωσης Κεντρώων με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Λεβέντης είπε ακόμη ότι δεν περίμενε αυτή την στάση από την κυρία Μεγαλοοικονόμου την οποία, όπως εξήγησε, εκείνος επέλεξε και έβαλε στις λίστες του κόμματος. «Την έβαλα πρώτη στη λίστα γιατί ήρθε στο γραφείο μου και ήταν σεμνή και κατάγεται από τα Κύθηρα, απ’ όπου κατάγεται και η μάνα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter