Τα πλάνα που καίνε Μητσοτάκη και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ – Ούτε ένα λεπτό δεν συνομίλησε με την εργαζόμενη στη Καλαμάτα (video)

Τα πλάνα που καίνε Μητσοτάκη και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ – Ούτε ένα λεπτό δεν συνομίλησε με την εργαζόμενη στη Καλαμάτα (video)

Έχετε ακούσει τη φράση «ξέρεις να κλέψεις, αλλά δεν ξέρεις να κρυφτείς;»

Όλοι «θαυμάσαμε» τις προηγούμενες ημέρες το τρυφερό ενσταντανέ του Κυριάκου Μητσοτάκη με την εργαζόμενη σε ιταλικό εστιατόριο της Καλαμάτας, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ολιστικός πρωθυπουργός, πήρε το Falcon για να πάει στη Καλαμάτα την ώρα που ο πολίτες δυσκολεύονται να βάλουν βενζίνη για να πάνε στη δουλειά τους.

Μετά το γιουχάισμα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα φιλοκυβερνητικά «πετσωμένα» Μέσα βάλθηκαν να αποκαταστήσουν την εικόνα του Μητσοτάκη για να σώσουν το σκηνικό επικοινωνιακά.

Επί ματαίω, όμως, γιατί ήδη είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο που μαρτυρούσαν πως ο Μητσοτάκης είχε στήσει όλο αυτό το πανηγυράκι με φωτογράφους και μπορεί άρθρο στα ΝΕΑ με τίτλο «Τι συζητούσαμε 10 λεπτά με τον πρωθυπουργό» να προσπαθεί να σώσει τη παρτίδα, αλλά το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο και το ξέρουν.

Οι φωτογραφίες και τα πλάνα είναι αδιάσειστοι μάρτυρες.

Γιατί ψυχούλες μου καλό το ξέπλυμα αλλά πρέπει να ξέρεις και να το κάνεις αλλιώς κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα, όπως τα site και οι εφημερίδες που εξευτελίζονται όλο αυτόν τον καιρό κάνοντας την «λεκανατζού» του Μητσοτάκη.

 

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα ο Μητσοτάκης – «Μάλλον για να αποφύγει τα διόδια», γράφουν στο Twitter (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter