Τα «πλαστά» ακροδεξιά tweets του Άδωνι που είναι απλώς… διεγραμμένα (Pics)

Τα «πλαστά» ακροδεξιά tweets του Άδωνι που είναι απλώς… διεγραμμένα (Pics)

Όσο κι αν προσπαθεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να αποκρύψει το ακροδεξιό παρελθόν του όλο και νέα ντοκουμέντα θα έρχονται στην επιφάνεια, στοιχειοθετώντας ότι ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ ενδύθηκε το μανδύα του νεοφιλελεύθερου πολέμιου κάθε ολοκληρωτικού καθεστώτος απλά και μόνο για λόγους αναγκαιότητας.

Τελευταίο επεισόδιο στην προσπάθεια να μεταβάλει το πολιτικό του παρελθόν είναι η απόπειρα να βαφτίσει «πλαστό» το retweet που είχε κάνει στο κατάπτυστο post: «Δείξε μας κι εσύ μια χώρα του Δυτικού Κόσμου που να ξεπουλιέται. Χίλιες φορές να ξαναερχόταν ο Χίτλερ».

Το εν λόγω διαγραμμένο retweet από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ συνοδεύτηκε σε σχόλιο χρήστη μαζί με πιο πρόσφατη ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει πως δεν ήταν ποτέ στη ζωή του υπέρ του Χίτλερ.

«Αυτό αγαπητέ είναι πλαστό και το ξέρεις! Εσυ μπορεί να είσαι αριστερός αλλά προβοκάτσιες δεν έκανες» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον χρήστη Γιώργο Ντόπουλο να απαντά: «Πλαστό; Όχι σβησμένο από politwoops;».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε, επιμένοντας:

Tότε, ο Γιώργος Ντόπουλος εξέφρασε τη διαφωνία του, αναρτώντας το σχετικό link που παραπέμπει στα διαγραμμένα tweets του Άδωνι Γεωργιάδη. Ως εκ θαύματος, το παραπάνω ήταν ένα από αυτά.

Δείτε την ανάρτηση:

Πάντως, ακόμα κι αν έχει δίκιο ο αντιπρόεδρος, δηλαδή ότι πρόκειται για απόπειρα πολιτικής του σπίλωσης, για το βίντεο που φαίνεται ο ίδιος με υψωμένη γροθιά να τραγουδά το γκαιμπελίστικο σύνθημα «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη» τι έχει να απαντήσει;

Ίσως, πρόκειται για εντεταλμένο σωσία από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter