Τα πράγματα είναι απλά…

Τα πράγματα είναι απλά…

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ «σφάζονται» και στα δικαστήρια, εξαιτίας της αδυσώπητης κόντρας Μαρινάκη – Σαββίδη. 

Την ίδια ώρα ο Αλαφούζος έχει τα δικά του εσωτερικά θέματα να λύσει, με σημαντικότερο τον «πράσινο» εμφύλιο, όπου από τη μία πλευρά βρίσκεται ο ίδιος και από την άλλη οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ τελεί υπό τιμωρία για επεισόδια των οπαδών της με την αστυνομία. 

Ο Αρης (μαζί με την ΕΠΟ) απολογείται στην UEFA επειδή δεν τηρήθηκε η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που επιβλήθηκε από τον περασμένο Νοέμβριο στους Θεσσαλονικείς για παλιές ανεξόφλητες οφειλές. Η Ξάνθη διατρέχει κίνδυνο υποβιβασμού λόγω της υπόθεσης της διπλοϊδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ.

Οι υπόλοιπες μικρομεσαίες ομάδες της Σούπερ Λίγκας επιλέγουν στρατόπεδο για να ενταχθούν και να… προστατευτούν από τον αντίπαλο.

Τα πλέι οφ πλησιάζουν και γίνεται σκοτωμός για το ποια ομάδα θα βάλει τη «δική της» μέσα στην πρώτη εξάδα έτσι ώστε να αποκτήσει αβαντάζ στο μίνι πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών που έρχεται και κρίνει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Τα οποία παρεμπιπτόντως θα είναι πέντε για τελευταία φορά. Αλλά ποιος ασχολείται… Από τη σεζόν 2021-22 η Ελλάδα εκτός συγκλονιστικού (στα όρια του ακατόρθωτου) απροόπτου πιάνει πάτο και με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα σηκώσει κεφάλι την επόμενη δεκαετία. 

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα υποβαθμιστεί κι άλλο, οι όμιλοι του Champions League όχι μόνο απομακρύνονται αλλά εξαφανίζονται και ακόμη και οι όμιλοι του Europa League θα αποτελούν όνειρο απατηλό. Η καταστροφή πλησιάζει αλλά οι βαρόνοι δεν ασχολούνται. Και δεν ασχολούνται γιατί δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Πόσο πιο κατανοητό να γίνει;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter