Τα πρακτικά της Βουλής αποδομούν τις λασπολογίες Κουμουτσάκου

Τα πρακτικά της Βουλής αποδομούν τις λασπολογίες Κουμουτσάκου

Μια ακόμα προσπάθεια διασποράς fake news σημειώθηκε από πλευράς της κυβέρνησης αυτή την φορά αναφορικά με το φρικιαστικό έγκλημα στον Κολωνό. Ο γαλάζιος βουλευτής, Γιώργος Κουμουτσάκος αποπειράθηκε τη Δευτέρα να ισχυριστεί μέσα από την πλατφόρμα του twiiter πως το ειδεχθές έγκλημα θα αναγνωριστεί ως κακούργημα λασπολογώντας κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτεσης και υποστηρίζοντας ψευδώς πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε νόμο σύμφωνα με τον οποίο η πράξη του βιασμού θα αναγνωριζόταν ως πλημμέλημα. Τη λασπολογία κατά του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε και το μεσημέρι της Τρίτης με νέα ανάρτηση.

Συγκεκριμένα ο Κουμουτσάκος τη Δευτέρα υποστήριξε πως «Πάλι καλά που το ανθρωπόμορφο τέρας του Κολωνού, θα δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα όπως θα ίσχυε με τον νόμο ΣΥΡΙΖΑ» και στη συνέχεια διέγραψε το ανυπόστατο tweet.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αντιθέτως έρχεται να απαντήσει στη γενικότερη τάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποποιηθεί των ευθυνών της την ώρα της κρίσης, την υπόθεση Λιγνάδη όταν δια στόματος της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη δήλωνε πως εξαπατήθηκε από την βαθιά υποκριτική τέχνη του πρωτοδίκως καταδικασμένου βιαστή ανηλίκων.

Στη δήλωση απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος, που τοποθετήθηκε λέγοντας «Ο Κουμουτσάκος έσβησε το τουίτ, χωρίς το θάρρος να ζητήσει συγνώμη για το ψέμα. Ο βιασμός ήταν κ έμεινε κακούργημα, επίσης ορίσθηκε ότι σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός (δλδ αυστηρότερο πλαίσιο). Τα πληρωμένα τρολ συνεχίζουν τη λάσπη, εδώ χωρίς ντροπή ξέπλεναν τον Λιγνάδη».

Την Τρίτη ο Κουμουτσάκος προχώρησε σε νέο tweet  στο οποίο αναφέρει: «Όφειλα να ανακαλέσω και να διορθώσω το ανακριβές tweet το οποίο και διέγραψα. Η αλήθεια είναι ότι στο απεχθές έγκλημα του βιασμού μετά την αλλαγή του Ποιν. Κώδικα απ’τη Νέα Δημοκρατία ο δράστης αντιμετωπίζει κάθειρξη έως και ισόβια. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε!!!».

Μια απλή ματιά στα πρακτικά της πρακτικά ψήφισης Ποινικού Κώδικα 11 Νοεμβρίου 2021 στη σελίδα 88 αρκεί για να αποδομηθεί το επιχείρημα. Συγκεκριμένα το άρθρο 71 που τροποποιεί το 336 ΠΚ για το βιασμό σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής έχει ψηφιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως αποδεικνύεται στη σελίδα 57 των πρακτικών, όπου φαίνεται ποιος ψήφισε τι στο αναφορικά με το συγκεκριμένο άρθρο.

Δείτε τα πρακτικά:

Διαβάστε επίσης:

Ο Ηλιόπουλος αποδομεί τα fake news Κουμουτσάκου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Κολωνός:Συμπληρωματική δίωξη για σωματεμπορία στον 53χρονο μαστροπό

Κολωνός: Πώς ο 53χρονος μαστροπός πήρε κρατικό χρήμα επί κυβέρνησης Σαμαρά για μαγαζί χωρίς άδεια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter