Τα protein avocado bowls κερδίζουν στη γεύση!

Τα protein avocado bowls κερδίζουν στη γεύση!

Όλο και πιο συχνά ακούμε για τις πρωτεΐνες και το πόσο σημαντικές είναι στη διατροφή μας. Μαθαίνουμε συνεχώς ότι εμπλέκονται σε πολλές από τις λειτουργίες του οργανισμού μας και ότι χρειαζόμαστε επαρκή πρόσληψη πρωτεΐνης για την εύρυθμη λειτουργία του. Εντάσσουμε, λοιπόν, στη διατροφή μας τροφές όπως πουλερικά, αυγά, ψάρια πλούσια σε λιπαρά Ω3, κινόα και αβοκάντο, οι οποίες μας προσφέρουν τα ωφέλιμα συστατικά τους και ενέργεια στο full.

Γι’ αυτό, με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε τα νέα Protein Avocado Bowls του Γρηγόρη, τα οποία δοκιμάσαμε από την πρώτη στιγμή και ενθουσιαστήκαμε. Είναι χορταστικά και πλήρη γεύματα, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και πλούσια σε φυτικές ίνες. Είναι ιδιαίτερα γευστικά και διατίθενται σε 3 διαφορετικές προτάσεις, που πραγματικά δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Το Protein Bowl με καπνιστό σολομό, αβοκάντο, τρίχρωμη κινόα, αγγούρι, άνιθο και dressing εσπεριδοειδών με μουστάρδα & φρέσκο μήλο;

Το Protein Bowl με αυγό, αβοκάντο, ρεβίθια, ντοματίνια και dressing από φυστικοβούτυρο;

Ή το Protein Bowl με κοτόπουλο, κινόα, αβοκάντο, ντοματίνια και δροσερό dressing γιαουρτιού;

Αν δεν ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε, σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε όλα! Μπορείτε να τα παραγγείλετε online στο gregorys.gr ή στο Gregory’s e-order app για να τα απολαύσετε στο σπίτι ή στο γραφείο, ή να επισκεφθείτε το κατάστημα Γρηγόρης της γειτονιά σας.

Καλή σας όρεξη!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter