Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα 10 Ιανουαρίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα 10 Ιανουαρίου

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Αλίμονο στις κύριες συντάξεις»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «το μαρτύριο δεν τελειώνει! Μειώσεις-σοκ (σε τουλάχιστον) 1.000.000 δικαιούχους. Αντίστροφη μέτρηση! Μεγάλοι χαμένοι οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ. Τι προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου. Θα γλιτώσουν μόνο όσοι παίρνουν έως 600 ευρώ»

ΕΘΝΟΣ: « «Κρυφές» αλλαγές στις Πανελλαδικές»

Η εφημερίδα σημειώνει: «η φετινή χρονιά των Πανελλαδικών έχει ιδιαιτερότητες για τους αποφοίτους των λυκείων. Είναι η πρώτη φορά που θα εφαρμοστεί αποκλειστικά και μόνο το νέο σύστημα για την εισαγωγή στα ΑΕΙ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Νέος… ΕΝΦΙΑ με μείωση αφορολόγητου»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «το υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζεται στο παρασκήνιο πρόσθετα μέτρα 2,5 δισ. ευρώ παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις ότι δεν θα δεχθεί δεσμεύσεις για τη διετία 2019-2020».

ΕΣΤΙΑ: «Ζήτημα τιμής η μη έκδοσις»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: « Σήμερα στην Αθήνα θα διεξαχθεί η πρώτη από τις τρεις δικασίμους που έχει ορίσει ο Άρειος Πάγος για το αίτημα της Τουρκίας για την έκδοση των οκτώ υπηκόων που διέφυγαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου».

Η ΑΥΓΗ: «Με εθνική γραμμή και βούληση για λύση»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «το αρραγές μέτωπο των πολιτικών δυνάμεων σε Αθήνα και Λευκωσία για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού επιβεβαίωσαν οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς και η «ανοιχτή γραμμή» με τον Ν. Αναστασιάδη».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Συναίνεση στην Αθήνα παζάρια στη Γενεύη»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «σύμπτωση απόψεων των πολιτικών αρχηγών για το Κυπριακό μετά τις συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον καθένα ξεχωριστά στο Μαξίμου. Σήμερα ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον Πρ. Παυλόπουλο, ενώ χθες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ταγίπ Ερντογάν».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Σκληρό πόκερ για το Κυπριακό»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «σε παρτίδα σκληρού πόκερ, για όλους τους εμπλεκόμενους «παίκτες», περιλαμβανομένων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξελίσσεται το Κυπριακό».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Διαπραγμάτευση που διεξάγεται με όρους διχοτομικής λύσης»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «απαιτείται η μέγιστη δυνατή επαγρύπνηση από τους λαούς της Ελλάδας και της Κύπρου» σημείωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό».

ΤΑ ΝΕΑ: «Συναίνεση χωρίς αντίκρισμα»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «μπορεί ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί να κατέληξαν στις χθεσινές συναντήσεις στην ελάχιστη εθνική γραμμή συνεννόησης για το Κυπριακό αλλά το τοπίο παραμένει θολό. Σε εθνική γραμμή οι αρχηγοί για το Κυπριακό. Μικρές προσδοκίες από τη Γενεύη».

KONTRA NEWS: «Στο σκαμνί ο Γιωργάκης για την απάτη «λεφτά υπάρχουν» »

Η εφημερίδα γράφει ότι: «το εδώλιο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, θα βρεθεί στις 19 Ιανουαρίου ο μοιραίος για τη χώρα Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να λογοδοτήσει για την απάτη που διέπραξε σε βάρος του λαού και του έθνους».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Δύο θετικά νέα»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σημάδια αισιοδοξίας για επιστροφή στην ανάπτυξη. Θεαματική βελτίωση του οικονομικού κλίματος και νέα αύξηση των εξαγωγών».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Οκτώ μπλόκα στα μπλοκάκια»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «θολό, εξαιρετικά ασαφές και προβληματικό εξακολουθεί να παραμένει το τοπίο σχετικά με την έκδοση της εγκυκλίου του υπουργείου Εργασίας που αφορά τον τρόπο ασφάλισης των εργαζομένων οι οποίοι αμείβονται με μπλοκάκια».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter