Τα ψέματα Καραμανλή ξεσκέπασε ο Σπίρτζης

Τα ψέματα Καραμανλή ξεσκέπασε ο Σπίρτζης

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ο Χρήστος Σπίρτζης

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη συζήτηση και πρώην υπουργός Μεταφορών κατήγγειλε ότι ο Κώστας Καραμανλής λέει ψέματα με τις συνεχείς αναφορές του ότι η EASA (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασφαλείας Αεροπορίας) ήθελε να υποβιβάσει την Ελλάδα για λόγους ασφαλείας των ελληνικών αεροδρομίων.

«Σας προκαλώ να καταθέσετε μία επιστολή της EASA μέχρι τον Ιούλιο του 2019 ή και μετά η οποία να θέτει θέμα ασφάλειας των ελληνικών αεροδρομίων και της λειτουργίας της ΥΠΑ» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης ο οποίος συμπλήρωσε ότι ουδεμία σχετική αναφορά δεν υπάρχει και στα έγγραφα που κατέθεσε ο υπουργός Υποδομών της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη Βουλή.

Παράλληλα, ο Χρήστος Σπίρτζης έδωσε και μια άλλη διάσταση στο θέμα τονίζοντας πως ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει συναίσθηση του κακού που μπορεί να κάνει στη χώρα όταν ως υπουργός Μεταφορών λέει ότι η EASA έθεσε θέμα ασφάλειας των ελληνικών αεροδρομίων.

Τέλος, ο πρώην υπουργός Μεταφορών αποκάλυψε ότι το 2016 ο Κώστας Καραμανλής, ως τομέαρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, έλεγε στη Βουλή ότι δεν είναι σύμφωνος με τον διαχωρισμό της λειτουργίας ΥΠΑ και ΑΠΑ.

«Ή τότε λέγατε ψέματα θέλοντας να συντηρήσετε έναν παλαιοκομματικό μηχανισμό ή τώρα που δηλώνετε υπέρμαχος του διαχωρισμού» σχολίασε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter