Τα ψέματα Μητσοτάκη για το προσφυγικό (Video)

Τα ψέματα Μητσοτάκη για το προσφυγικό (Video)

Χρησιμοποίησε κάθε ψέμα για να μπορέσει να ανέβει στην εξουσία, χωρίς στην πραγματικότητα να έχει σχέδιο για μια σειρά μεγάλων προβλημάτων της χώρας.

Και αν πίσω από τα εθνικά το σχέδιό του ήταν για μεν τη Βόρεια Μακεδονία να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος να το παίζει υπερπατριώτης, στο θέμα του Αιγαίου φάνηκε πως είχε ήδη ταχθεί υπέρ μιας «μοιρασιάς» με την Τουρκία.

Αντίθετα στο προσφυγικό έφτασαν χωρίς κανένα σχέδιο, απλά με κορώνες ώστε να υποκλέψουν τις τοπικές ψήφους. Δεν είχαν σχέδιο και υποτίμησαν το πρόβλημα με αποτέλεσμα να εκλιπαρούν για βοήθεια…

Αντίθετα όταν τέθηκε το θέμα της μεταφοράς των προσφύγων στην ηπειρωτική χώρα, προτίμησαν να μην εναντιωθούν με τοπικούς περιφερειάρχες, προτιμώντας να δημιουργήσουν αδιέξοδα στα νησιά που έφτασαν σε σημείο τραγωδίας και διεθνούς διασυρμού.

Παρέλαβαν την Μόρια με λίγο περισσότερους από 5.000 πρόσφυγες για να τους υπερδιπλασιάσουν και να φτάσει σε αδιέξοδο.

Και όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Νοέμβριο του 2017 άλλα έλεγε στη Χίο μπροστά στο τότε ακροατήριο.

«Θέλω να το πω και αποεδωπέρα ξεκάθαρα. Εμείς ως Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθούμε τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου να γίνουν μόνιμο πάρκινγκ ψυχών με μόνιμη παρουσία με μόνιμη παρουσία προσφύγων και μεταναστών πολύ μεγαλύτερη από τις αντοχές της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής οικονομίας»

Δυστυχώς για τον κύριο Μητσοτάκη υπάρχουν και οι καταγραφές σε βίντεο: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter