Τα ψέματα θρέφουν τον Μητσοτάκη

Τα ψέματα θρέφουν τον Μητσοτάκη

Καθημερινά επιβεβαιώνονται πλέον όσοι υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του στηρίχθηκαν σε ψέματα για να κερδίσουν τις εκλογές του 2019 αλλά και ότι συνεχίζουν να στηρίζονται πάνω fake υποσχέσεις και εξαγγελίες μόνο και μόνο για να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό.

Και αυτό στην προσπάθειά τους να βρουν το παράθυρο εκείνο που θα τους επιτρέψει να κάνουν εκλογές πριν το φθινόπωρο του 2021 που όλες οι εκτιμήσεις το φέρουν σαν το χειρότερο μεταπολιτευτικά.

Χθες στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί καλύπτει την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στην υπόθεση Λιγνάδη, και προσπάθησε να καλυφθεί από τρία ψέματα που τα αποκάλυψε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην ομιλία του.

Ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε πως οι πολύκροτες αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου κατατέθηκαν σε κυβερνητική εκδήλωση, ενώ η καταγγελία διατυπώθηκε σε εκδήλωση της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Επίσης ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός ότι η κυβέρνηση προσέφυγε αμέσως στη δικαιοσύνη για την υπόθεση Λιγνάδη και τέλος ότι παρέλαβε χάος η κυβέρνησή του τον Ιούλιο του 2019 στο προσφυγικό κάτι που αναιρείται από τα λόγια του ίδιου του Χρυσοχοΐδη.

Οπως λέει ψέματα στην εθνική αντιπροσωπεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης έτσι προσπαθεί να πείσει και τους πολίτες ότι όλα πάνε καλά και στη σχέση του με την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Αλλά και εκεί αναλύεται σε ασύστολα ψέματα. Κατ’ αρχή στην οικονομία που έχει στηρίξει τη ρητορική του στα χρήματα που θα πάρει εύκολα από το Ταμείο Ανάπτυξης €70 δις.. Μόνο που αυτά έχουν γίνει €32 δις. με τα δάνεια που θα πάρουμε και οι όροι θα είναι πολύ πιο σκληροί σε σχέση με το ΕΣΠΑ.

Αρα η ανάπτυξη αναβάλλεται για το 2022 καθώς οι ελληνικές υπηρεσίες τα σχέδια που έχουν υποβάλει είναι χωρίς τις τελικές λεπτομέρειες κάτι που δεν γίνεται δεκτό από την ΕΕ.

Επίσης στο θέμα του υγειονομικού διαβατηρίου υπάρχει ένα τείχος άρνησης από πολλές χώρες της ΕΕ κάτι που το αποκρύβει συνειδητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον ελληνικό λαό και μιλάει για άλμα του τουρισμού το καλοκαίρι.

Και ακόμη αποκρύβει ότι οι φίλοι του η Γερμανοί δεν έκαναν τίποτα την περίοδο που είχαν την προεδρία της ΕΕ για ισοβαρή καταμερισμό των συνεπειών της μεταναστευτικής-προσφυγικής κρίσης κάτι που δεν προωθείται ούτε από την πορτογαλική προεδρία.

Από τα παραπάνω συμπεραίνεται αβίαστα ότι προσπαθεί να αφήσει στο σκοτάδι τον ελληνικό λαό καθώς έχει αποτύχει σε όλες τις πτυχές της πολιτικής του.

Αλλά οι επιπτώσεις είναι τόσο τραγικές στην καθημερινή ζωή των πολιτών που η αγανάκτηση πλέον ξεχειλίζει κάτι που δημιουργεί επιπλέον εκνευρισμό στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Πειραιώς.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter