Τα Public βοηθάνε την ενίσχυση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Μυτιλήνης

Τα Public βοηθάνε την ενίσχυση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Μυτιλήνης

Στα βιβλιοπωλεία Public, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος εκδόθηκε ο θερινός κατάλογο βιβλίων – για την ακρίβεια, όχι ένας τυπικός κατάλογος, αλλά μία ολοκληρωμένη πολυσέλιδη πρόταση με βιβλία για όλους: κάθε χρόνο γίνεται πρόσπαθεια για  ένα έντυπο που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πρότυπα, καθώς δημιουργείται με μεράκι και αγάπη, από τους ανθρώπους των Public, oι οποίοι εργάζονται για το βιβλίο και αποτελεί έναν πλήρη οδηγό για το βιβλιόφιλο κοινό.

 Τον κατάλογο αυτό μπορείτε να τον αποκτήσετε ως έντυπο, αλλά μπορείτε να τον βρείτε και εδώ σε ηλεκτρονική μορφή.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας, το 2005, μέχρι και σήμερα, τα βιβλιοπωλεία Public στηρίζουν έμπρακτα το βιβλίο, έχοντας αναλάβει ποικίλες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας στην Ελλάδα.

Έτσι και φέτος λοιπόν, με αφορμή την έκδοση του εντύπου καταλόγου, τα Public παίρνουν την πρωτοβουλία και προσκαλούν όλους τους ανθρώπους του βιβλίου αλλά και το αναγνωστικό κοινό να βοηθήσουν σε μια φιλανθρωπική δράση, με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής βιβλιοθήκης της Μυτιλήνης με 100 βιβλία, δωρεά των βιβλιοπωλείων Public.

Η διαδικασία για να βοηθήσετε κι εσείς τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Μυτιλήνης είναι απλή:

  • Διαλέγετε το βιβλίο που προτείνετε να διατεθεί από τα Public στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Μυτιλήνης έως τις 20/07.
  • Βγάζετε μια φωτογραφία του βιβλίου από τον κατάλογο και το ανεβάζετε με το hashtag #Lesvos100booksPublic στο Instagram ή το Facebook (βεβαιωθείτε ότι το Ιnstagram account ή το Facebook post είναι Δημόσια).
  • Τα Public θα δωρίσουν τα 100 πιο δημοφιλή βιβλία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Μυτιλήνης έως τις 30/07.

Το όραμα και η πρόθεση είναι να βοηθηθούν οι περιφερειακές βιβλιοθήκες που το έχουν ανάγκη. Βάλτε κι εσείς ένα λιθαράκι στην προσπάθεια ενίσχυσής τους μαζί με τα Pubic.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter