Τα ρεκόρ στην Premier League είναι για να «σπάνε»… από τον Χάαλαντ! (Video)

Τα ρεκόρ στην Premier League είναι για να «σπάνε»… από τον Χάαλαντ! (Video)

Όλοι τους και… μόνος του. Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο Έρλινγκ Χάαλαντ τον ανταγωνισμό στην Premier League, κρίνοντας από το γεγονός πως έχει ήδη πάρει απόσταση… χιλιομέτρων όσον αφορά τις επιδόσεις στο σκοράρισμα τόσο από τους συναδέλφους του φορ στη Βρετανία, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο 22χρονος Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, μετά και τη φοβερή «παράστασή του» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6-3) όπου σημείωσε -άλλο ένα- χατ τρικ. Βλέποντας τα νούμερα του νεαρού φορ τη φετινή σεζόν, πολλοί λένε ότι το ποδόσφαιρο έχει βρει το νέο του «φαινόμενο» και άδικο… δεν έχουν.

Ο Χάαλαντ χρειάστηκε μόλις οκτώ συμμετοχές για να σημειώσει τρία χατ τρικ στην Premier League «σμπαραλιάζοντας» τα προηγούμενα ρεκόρ που σημειώθηκαν από ποδοσφαιριστές που άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στην ποδοσφαιρική ιστορία του νησιού. Ο Μάικλ Όουεν χρειάστηκε 48 ματς, ο Ρουντ φαν Νίστελρόι 59, ο Φερνάντο Τόρες 64 και ο Άντι Κόουλ 65!

Παράλληλα, δεν χρειάζεται να αναφερθεί ότι ο Νορβηγός είναι ο πρώτος σκόρερ στα Top-5 πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία) με 14 γκολ, ενώ όσον αφορά την τοπική κόντρα με την -άλλοτε κραταιά- Γιουνάιτεντ, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής μετά το 1994 και τον Αντρέι Καντσέλσκις που πετυχαίνει χατ – τρικ στο κλασικό ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Εν ολίγοις, ο Χάαλαντ απολαμβάνει την… αυτοδυναμία του όσον αφορά τον ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους φορ στην Ευρώπη. Οι εξαιρετικές του επιδόσεις ξεκίνησαν από την εποχή που φορούσε τη φανέλα της Ντόρτμουντ, με τον 22χρονο να συνεχίζει ακάθεκτος και ως κάτοικος Μάντσεστερ, δείχνοντας κάθε Κυριακή πως… δεν έχει αντίπαλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter