Τα ρίχνει στην πολυφωνία της ΝΔ ο Άδωνις και απαξιώνει τον Δένδια για τον Έβρο – «Η ΝΔ έχει 2 εκατ. στελέχη – Τι να κάνουμε»

Τα ρίχνει στην πολυφωνία της ΝΔ ο Άδωνις και απαξιώνει τον Δένδια για τον Έβρο – «Η ΝΔ έχει 2 εκατ. στελέχη – Τι να κάνουμε»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κλήθηκε να απαντήσει για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στο παρελθόν σχετικά με την αντίθεση του για φράκτη στον Έβρο.

Ειδικότερα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ανέβασε χθες ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ο κ. Δένδιας να λέει «εγώ δεν πιστεύω στον φράχτη», ενώ επαναλαμβάνει λίγο αργότερα ότι «εγώ δεν πιστεύω στους φράχτες γενικά», καθώς όπως λέει «ο φράχτης δεν ξέρει να κρίνει τίποτα και επίσης ο φράχτης είναι μέσα στο ελληνικό έδαφος». Και συνεχίζει: «Αν σου καρφωθεί ένα παιδάκι από την έξω πλευρά του φράχτη που είναι ούτως ή αλλιώς στο έδαφός σου, τι ακριβώς θα κάνεις;».

Ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε για την στάση του ΥΠΕΞ: «Είναι αρχηγός ο κ. Δένδιας; Γιατί τον επικαλείστε; Στη ΝΔ έχουμε πολλές απόψεις, αλλά έχουμε έναν αρχηγό. Έχει αλλάξει ποτέ το κόμμα μας θέση επί του φράχτη;», και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ έχει 2 εκατ. στελέχη, τι να κάνουμε τώρα; Μπορεί κάποιος να μην έχει άλλη γνώμη;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter