Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για το θάνατο της γυναίκας στο The Mall Athens

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για το θάνατο της γυναίκας στο The Mall Athens

Τα πιθανά σενάρια τα οποία οδήγησαν στην πτώση της 40χρονης γυναίκα από τον τρίτον όροφο του The Mall Athens στο Μαρούσι το βράδυ της Τετάρτης βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Το πρώτο σενάριο είναι να οφείλεται σε δυστύχημα. Πιθανότατα η γυναίκα αν ήταν αφηρημένη, να έχασε την ισορροπία της και να έπεσε στο κενό. Αυτό, όμως το σενάριο φαίνεται σχεδόν απίθανο αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να πέσει από τα κάγκελα ή από τις σκάλες στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, μιας και τα κάγκελα είναι ιδιαίτερα ψηλά.

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζει εξετάζει είναι αυτό της αυτοκτονίας

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα ήταν μόνη της στο εμπορικό κέντρο όταν στις 20:50 και ενώ είχαν κλείσει τα καταστήματα έπεσε από τον τρίτο όροφο. Αν και η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η ανακοίνωση της εταιρείας The Mall Athens

Η εταιρεία εκφράζει την θλίψη της για την γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του Mall με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. «Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter