Τα σκαθάρια και ο… κοριός

Τα σκαθάρια και ο… κοριός

Εκεί που όλοι βλέπουν τον Mr. Bean, στον ΣΚΑΪ βλέπουν τους Beatles.

Πέρασε, που λέτε, ο Κυριάκος μία διάβαση στη Νέα Υόρκη και ο Οικονόμου ενθουσιάστηκε. Του θύμισε τους Beatles και την εμβληματική φωτογραφία τους στο εξώφυλλο του άλμπουμ Abbey Road.

Τρελάθηκε λέμε. «Δείτε τι έχει κάνει εδώ ο Μητσοτάκης! Περπατάει στη Νέα Υόρκη, πως περπατάει όμως παιδιά; Αυτή η φωτογραφία είναι α λα Beatles! Δεν είναι καταπληκτικό; Καταπληκτική φωτογραφία. Ωραία η σύγκριση; Καταπληκτικό, ε;», είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, αφήνοντας όλους τους τηλεθεατές, ακόμα και τους δεξιούς, με το στόμα ανοιχτό…

*** Για την ιστορία το Abbey Road θεωρείται ο τελευταίος τους δίσκος, ενώ μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του οι Beatles διαλύθηκαν. O δίσκος Let it Be κυκλοφόρησε μεν αργότερα, αλλά η ηχογράφηση των τραγουδιών είχε γίνει νωρίτερα, έτσι το «κύκνειο άσμα» τους θεωρείται το Abbey Road. Λέτε να είναι σημαδιακό;

*** Ο Τζίμι Φάλον βλέπει κι αυτός τον Mr. Bean στο πρόσωπο του Μητσοτάκη. Αλλά ποιος είναι ο Τζίμι Φάλον, πού δουλεύει και πόσοι τον βλέπουν; Βραβείο Μπότση έχει πάρει; Ε, ας κάτσει στο Αμέρικα να κάνει κρύα αστεία που δεν ακούει και δεν γελάει κανείς.

*** O Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μάθαμε ότι το αγαπημένο του χρώμα είναι το μπλε, ότι ξέρει να μαγειρεύει μόνο ομελέτα (εγώ πιστεύω ότι ούτε τα κορδόνια του δεν ξέρει να δέσει), ότι από δουλειές δεν σκαμπάζει και το πολύ πολύ να αλλάξει καμιά λάμπα (επίσης δεν το πιστεύω) και ότι προλαβαίνει να γυμναστεί 2 φορές την εβδομάδα. Υποψήφιος για βραβείο Μπότση και ο Γρηγόρης.

https://twitter.com/AKallioras/status/1572820655598346244

*** Ακούσατε τι είπε στο Bloomberg ότι η Ελλάδα διεξάγει πόλεμο κατά της Ρωσίας. Όχι, αλήθεια το είπε. Τον άκουσα με τα αυτιά μου. Εν τω μεταξύ μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έκανε το ίδιο λάθος η αδερφή του, Ντόρα με τη ρωσική πρεσβεία να απαντά σε αυστηρό τόνο ότι η Ρωσία δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα.

*** Στην Αμερική ο Μητσοτάκης συνάντησε και έναν έλληνα ταξιτζή. Και τυχαία υπήρχε εκεί κοντά και ένα κινητό με την κάμερα ανοιχτή πριν τη συνάντησή τους και κατέγραψε την όλη φάση. Η πλάκα είναι ότι λίγες ώρες πριν ακριβώς το ίδιο είχε κάνει και ο Ερντογάν, ο οποίος έκανε βόλτα, τάχα μου, και συνάντησε έναν που του είπε: «Ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη δουλειά που κάνετε στην Ουκρανία … για το σιτάρι που έρχεται … και για τη συνδρομή σας στο να γίνει το ΝΑΤΟ ισχυρότερο. Είμαι πολύ περήφανος».
Πόσο ίδιοι, πόσο;

*** Στον ΣΚΑΪ μόλις ακούγεται η λέξη υποκλοπές ξεκινάει συναγερμός στο κοντρόλ. Τι αποκλείεται; Όπως σας το λέω. Τη μία μέρα προσπάθησε ο δημοσιογράφος, Φοίβος Κλαυδιανός, να μιλήσει για τις αποκαλύψεις του Ράμμου στην Εξεταστική Επιτροπή και έπεσε να τον «φάει» ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου. Εν τω μεταξύ αυτός τι ώρα πάει στο γραφείο του, στις Κτηριακές Υποδομές που διορίστηκε; Όλο στον ΣΚΑΪ είναι.

*** Την επόμενη μέρα έγινε ακριβώς το ίδιο. Προσπάθησε να ψελλίσει κάτι ο Παύλος Χρηστίδης του ΠΑΣΟΚ για τις υποκλοπές και αμέσως του την έπεσε ο Οικονόμου, λέγοντάς του ότι «δεν ενδιαφέρει πλέον τον κόσμο» το σκάνδαλο των υποκλοπών. ΄
Γιατί αν πρέπει να πεις κάτι για τον Οικονόμου είναι ότι αντιλαμβάνεται τον παλμό της κοινωνίας και ξέρει καλά τι τον ενδιαφέρει και τι όχι…
Όπως ο Άρης ο Πορτοσάλτε. Κι αυτός το ίδιο.

*** Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα της κυβέρνησης πραγματοποίησε ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο ανιψιός του πρωθυπουργού ήταν αγκαζέ με τον Κώστα Καραμανλή, τον Παναγιώτη Πικραμμένο, τη Ζωή Ράπτη, τη Μίνα Γκάγκα και τον Θοδωρή Λιβάνιο, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι συνεχίζει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των μελών της κυβέρνησης. Τι περιμένατε;
Στο ίδιο τραπέζι ήταν και ο γραμματέας της Κεντρικής ΠΕ του ΠΑΣΟΚ και στενότατος συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέας Σπυρόπουλος. Φάουλ.

https://twitter.com/tony_rgps/status/1572994935489536000

*** Λέτε μετά την Πανεπιστημιακή Αστυνομία να ετοιμάζουν και Σχολική Αστυνομία;

*** Οι γυναίκες στο Ιράν γράφουν ιστορία.
Κόβουν τα μαλλιά τους και καίνε τις μαντίλες. Για να είναι η 22χρονη Μαχσα Αμινί, η τελευταία που κακοποιείται, η τελευταία που δολοφονείται επειδή φαίνονταν κάποιες τούφες από τα μαλλιά.
Με τις γυναίκες του Ιράν και με κάθε γυναίκα που δέχεται πατριαρχική, θρησκευτική ή οποιαδήποτε άλλης μορφής καταπίεση.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter