Τα… σπάει το ημερολόγιο με πόζες καλλίγραμμων αγροτών από τα Φάρσαλα (Photos)

Τα… σπάει το ημερολόγιο με πόζες καλλίγραμμων αγροτών από τα Φάρσαλα (Photos)

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο ημερολόγιο που εκδίδει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπιάς Φαρσάλων, με πρωταγωνιστές oκτώ καλλίγραμμους αγρότες που έχουν φωτογραφηθεί σε διάφορες πόζες εν ώρα εργασίας.  

Μπορεί να μην είναι και σαν το ημερολόγιο της… Pirelli, αλλά η φιλότιμη προσπάθεια των νέων από τα Φάρσαλα αξίζει να έχει την καλή τύχη που του αρμόζει.

Όπως ενημερώνουν και οι ίδιοι από τη σελίδα του συλλόγου τους στο facebook:

«Έρχεται την Τετάρτη 12/12 το νέο μας ημερολόγιο, χαιρόμαστε που το έχετε αγαπήσει πριν καν κυκλοφορήσει κ μας το ζητάτε. Από 12/12 στέλνοντας μήνυμα εδώ ή στην σελίδα μας, με χαρά μπορούμε να το στείλουμε όπου εσείς επιθυμείτε…».

Στόχος της πρωτοβουλίας τους είναι να ξυπνήσουν… από την νάρκωση τον πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα, και ειδικότερα τους νέους, οι οποίοι βρίσκονται σε λήθαργο κατά τα χρόνια της κρίσης, νέοι από την Σκοπιά Φαρσάλων, αποφάσισαν να προκαλέσουν εκ νέου, με μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη φωτογράφιση για το φετινό τους ημερολόγιο.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά, που ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπιάς Φαρσάλων επιχειρεί κάτι παρόμοιο, καθώς στο ημερολόγιο του 2017, είχαν απασχολήσει αρκετά ΜΜΕ της επικράτειας, με τις πρωτότυπες φωτογραφίες πάνω στον κτηνοτροφικό κλάδο από το χωριό. Αυτή την φορά εκτός από φωτογραφίες στην κτηνοτροφία, πλαισιώνουν διάφορες αγροτικές εργασίες, σε κτήματα καθώς και στη συλλογή καρπών από δέντρα, με τους πρωταγωνιστές να θέλουν να δείξουν την καθημερινή τους ενασχόληση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter