Τα στύλωσε!

Τα στύλωσε!

Δεν θα κάνει πίσω η Μαριέττα Γιαννάκου στο θέμα των εποπτευόμενων από την τοπική αυτοδιοίκηση χώρων χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Η σχετική διάταξη είναι στο νομοσχέδιο για την πολιτική προστασία και η βουλευτής της ΝΔ από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την αντίθεσή της και το δήλωσε και στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι της άνοιξαν κουβέντα για να δουν αν προτίθεται να κάνει πίσω εφόσον έρθουν κάποιες αλλαγές, τις οποίες και οι ίδιοι οι συνομιλητές της δεν γνωρίζουν ποιες μπορεί να είναι, έλαβαν αρνητική απάντηση. «Ετσι όπως είναι, δεν μπορώ να το ψηφίσω» τους είπε επικαλούμενη τη διεθνή εμπειρία.

Παρίσταμαι και χαιρετίζω

Ελεύθερο χρόνο έχει, «στη διάθεση των γεγονότων» είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, είπε να πεταχτεί μέχρι τη γενέθλια γη της Αρκαδίας να ξεσκάσει. Μόνο που δεν πήγε για εκδρομή αλλά για να παραστεί στην κοπή της πίτας του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση στην Τρίπολη. Επρόκειτο για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δημ. Αβραμόπουλου σε εκδήλωση του κόμματος.

Μόνο που στη ΝΔ εκνευρίστηκαν με τον πρώην επίτροπο. Οι αντιδράσεις και τα κακεντρεχή σχόλια στους κόλπους της ΝΔ είναι πολλά. Ισως επειδή «πρώτο τραπέζι πίστα» στην πίτα του Κ. Βλάση ήταν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ που βοήθησε να κερδίσουν τον δήμο της Τρίπολης… Γενικά από την ημέρα που έγινε υπουργός ο Κ. Βλάσης, στο Μαξίμου μόνο διαμαρτυρίες φτάνουν. Μέχρι και για ασφαλτόστρωση του δρόμου μπροστά από το σπίτι του γαμπρού του φωνάζουν!

Αλλά και γι’ αυτό φταίει ο Δ. Αβραμόπουλος;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter