Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Εξάγουμε πολιτισμό

Τα σχόλια Ελλήνων για τον Αντετοκούνμπο στη σελίδα των Bucks αποδεικνύουν ότι πάντα υπάρχει πιο χαμηλά (Pics)

«Όταν εμείς κάναμε πολιτισμό αυτοί κρέμονταν από τα δέντρα». Είναι μία από τις αγαπημένες εκφράσεις, ενδεικτική του τρόπου σκέψης μερίδας συμπολιτών μας που έχει επικρατήσει να αποκαλούνται «Ελληνάρες».

Κάποια χρόνια πριν μπορεί αν έβλεπαν τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια να εξοργίζονταν με «τους μαύρους που μας έχουν πάρει τις πόλεις» και να αναστέναζαν ότι «σε λίγο θα είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας», τώρα όμως που ο Γιάννης κάνει την Ελλάδα διάσημη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης αγανακτεί με τον αποκλεισμό του από το Eurobasket μετά από παρέμβαση των Bucks.

Τι άλλο έμενε λοιπόν από το να πλημμυρίσει η σελίδα της αμερικανικής ομάδας από αγανακτισμένα σχόλια Ελλήνων οπαδών;

Συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα, προειδοποιούμε ωστόσο ότι οι συμπατριώτες μας σχολιαστές δεν μασάνε τα λόγια τους και το επίπεδο κατρακυλά πολλά… πατώματα κάτω από το ισόγειο. 

Κάπως έτσι στο επόμενο ποστ των Bucks το πρώτο σχόλιο είναι το εξής:

Κερδάμε αδέλφια!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.