Tα Τρίκαλα έβαλαν τέλος στα όνειρα του ΟΦΗ για άνοδο!

Tα Τρίκαλα έβαλαν τέλος στα όνειρα του ΟΦΗ για άνοδο!

Ο ΟΦΗ δεν μετουσίωσε την υπεροχή του σε κλασσικές ευκαιρίες και το ελεύθερο χτύπημα φάουλ του Γκόλια εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες ανόδου των Κρητικών για την μεγάλη κατηγορία

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, είχε τον έλεγχο στο α’ μέρος όμως δεν είχε τις ευκαιρίες με τον Βουό να μην βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου προσπαθούσε αλλά χωρίς αποτέλεσμα με τα Τρίκαλα να έχουν σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα Αποστολίδη αλλά και την άμυνα που δεν άφησε περιθώριο για ευκαιρίες.

Το β’ ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για τον ΟΦΗ. Αγχωμένος και νευρικός δεν μπόρεσε να ”χτίσει” καλές επιθέσεις και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το γκολ των Τρικάλων στο 65′. Ο Γκόλιας με εκτέλεση φάουλ έστειλε στο αρίστερό ”παράθυρο” του Στρέζου την μπάλα και έκανε τα πράγματα δυσκολότερα για τους Κρητικούς. Η συνέχεια δεν ήταν διαφορετική για τους γηπεδούχους, τα Τρίκαλα αμύνονταν καλά και ο ΟΦΗ προσπαθούσε με σέντρες χωρίς να φτιάχνει σημαντικές ευκαιρίες. Μάλιστα, στο 94′ ήταν η καλύτερη του ευκαιρία με το σουτ του Χαντί το οποίο εξουδετέρωσε ο Αποστολίδης. Έτσι το ματς ολοκληρώθηκε και τα Τρίκαλα πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες από τους φιλάθλους μετά το τέλος του ματς ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ έφυγε με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο έπειτα από αποδοκιμασίες!

Πηγή: Cretalive.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter