Τα υπουργικά… άλμπουμ του Τάκη Θεοδωρικάκου

Τα υπουργικά… άλμπουμ του Τάκη Θεοδωρικάκου

Τελειώνει το καλοκαίρι και οι διακοπές, αλλά στην κυβέρνηση μάλλον είναι ακόμα επηρεασμένοι από την θερινή ραστώνη…

Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος ότι, την ώρα που η χώρα πλήγεται από τόσες πυρκαγιές και η Σαμοθράκη «χτυπήθηκε» από τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό, που «ξεγύμνωσε» νωρίς νωρίς τις κυβερνητικές αδυναμίες, στην κυβέρνηση το ‘χουν ρίξει στις ανούσιες συναντήσεις και τα… φωτογραφικά άλμπουμ.

Τρανό παράδειγμα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος κατάφερε μέσα σε μία μέρα να γεμίσει φωτογραφίες το Διαδίκτυο από τις συναντήσεις που είχε.

Συγκεκριμένα, μέσα σε μία μέρα μας ενημέρωσε με… φωτογραφικά ντοκουμέντα πως συναντήθηκε με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Σαμοθράκης Νικόλαο Γαλατούμο.

Βέβαια καλό θα ήταν ο υπουργός να γνωρίζει πως προτιμότερο είναι να πραγματοποιεί συναντήσεις με σκοπό να βελτιώσει κάποια πράγματα στη χώρα παρά να προσπαθεί να μας… πείσει πως πράττει κάτι ουσιαστικό. Τουλάχιστον τόσες φωτογραφίες βγήκαν, τις παρακολουθεί κάποιος για ένα «εύγε» και «μπράβο» ή… τζάμπα ο ιδρώτας του φωτογράφου;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter