Τραγική η κατάσταση στο Ελευθέριος Βενιζέλος: Εγκλωβισμένοι ταξιδιώτες και προσωπικό ελλείψει συγκοινωνιών

Τραγική η κατάσταση στο Ελευθέριος Βενιζέλος: Εγκλωβισμένοι ταξιδιώτες και προσωπικό ελλείψει συγκοινωνιών
Φωτογραφία Αρχείου

Σύμφωνα με μηνύματα που φτάνουν στο Documento, οι πολυποίκιλές αρετές των αρμοδίων του επιτελικού κράτους αποδεικνύονται στην έλειψη πρόβλεψης στο σύνολο τον τομέων που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, της καθόλα… ευρωπαϊκής πρωτεύουσας έχουν ακυρωθεί πτήσεις με αποτέλεσμα παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, που θα έπεπε η προστασία να είναι αυξημένη, να έχουν εγκλωβιστεί περισσότεροι από 2.000 πολίτες.

Ενώ λοιπόν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δήλωνε έτοιμη σε κάθε επίπεδο να διαχειριστεί την επερχόμενη κακοκαιρία και ο ίδιος ο υπουργός Τουρισμού διαφήμιζε τον χειμερινό τουρισμό έως το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας , ήδη από την πρώτη ημέρα σοβαρής κακοκαιρίας στην Αθήνα, οι καταγγελίες περιγράφουν μεγάλο αριθμό πτήσεων που ακυρώθηκαν με αποτέλεσμα η έλλειψη Μέσων Μαζικής Μεταφοράς να καθιστά αναγκαστική την παραμονή ταξιδιωτών στο χώρο.

Σημαίνουσας σημασίας πάντως, εκτός από την έλλειψη πρόβλεψης για την μετακίνηση τόσο του προσωπικού όσο και των ταξιδιωτών, είναι το γεγονός πως όπως μαρτυρούν, δεν ενημερώθηκαν για αυτού του είδους την εξέλιξη.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter