Τάι Λόσον: Κατηγορίες για βιαιοπραγία

Τάι Λόσον: Κατηγορίες για βιαιοπραγία

Ο Τάι Λόσον κατηγορείται για βιαιοπραγία και έχει για πολλοστή φορά προβλήματα με το νόμο.

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net

Ο πρώην NBAer, Τάι Λόσον, φέρεται να χτύπησε και να αποπειράθηκε να πνίξει την Τζόνα Κέις, όπως αποκάλυψε το κουτσομπολίστικο σάιτ, TMZ.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο φίλος της Κέις κι ο Λόσον άρχισαν να τσακώνονται με την πρώτη να επεμβαίνει και να … πληρώνει τον εκνευρισμό του πρώην άσου των Νάγκετς (και για λίγο στην Ιντιάνα και το Σακραμέντο).

Όπως αναγράφεται στη δικογραφία, ο Λόσον στράφηκε βίαια κατά της Κέις, την έπιασε από το λαιμό και μετά τη χτύπησε στο κεφάλι. Ο Λόσον δεν απάντησε στις κλήσεις του TMZ για να σχολιάσει την υπόθεση.

Ο Λόσον έχει συλληφθεί τέσσερις φορές από το 2012 ως το 2015 για οδήγηση κάτω από την επήρεια ναρκωτικών ή με την υποψία χρήσης τους.

Σημαντική καριέρα στο Ντένβερ

Ο Λόσον έχει παίξει σε 551 ματς στο ΝΒΑ, τα 344 ως βασικός πόιντ γκαρντ κι έκανε μία σημαντική καριέρα κυρίως φορώντας τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς από το 2009 ως και το 2015. Είχε επιλεχθεί στο Νο18 του ντραφτ του 2009 από τους Τίμπεργουλφς ενώ είναι απόφοιτος του φημισμένου Νορθ Καρολάινα.

Μετράει 12,7 πόντους και 6,0 ασίστ, ενώ έχει φτάσει ως και τους 17,6 πόντους και 8,8 ασίστ με τους Νάγκετς το 2014, όταν πια ανέλαβε το βασικό ρόλο αφού στο ξεκίνημα της καριέρας του έπαιζε πίσω από τον Τσόνσεϊ Μπίλαπς.

Την επόμενη σεζόν έκανε ρεκόρ με 9,6 ασίστ μέσο όρο, πάντα με τους Νάγκετς, ενώ έχει περάσει κι από τη Ζαλγκίρις Κάουνας το 2011, κατά τη διάρκεια του λοκ άουτ στο ΝΒΑ. Τότε ήταν προπονητής της Ζαλγκίρις ο Ηλίας Ζούρος. Ο Λόσον μόνο… εντυπωσιακός δεν ήταν, μετρώντας μόλις 7,5 πόντους κι 1,6 ασίστ σε επτά ματς με την ομάδα του Κάουνας.

Τελευταία του ομάδα στο ΝΒΑ ήταν οι Σακραμέντο Κινγκς τη σεζόν 2016-17, όταν μέτρησε 9,9 πόντους και 4,8 ασίστ παίζοντας κυρίως ως αναπληρωματικός. Πρόλαβε να αγωνιστεί επίσης σε πέντε ματς των πλέι οφ το 2018 με τους Ουίζαρντς, επιστρέφοντας από το κινεζικό πρωτάθλημα τότε.

Τα τελευταία δύο χρόνια μετακόμισε και παίζει στην Κίνα και το CBA αγωνιζόμενος για τους Shandong Golden Stars.

Πηγή eurohoops.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter