Ταϊλάνδη: Εισβολή αστυνομικών για τον απελευθέρωση των ομήρων του μακελάρη – διέφυγε ο δράστης (video)

Ταϊλάνδη: Εισβολή αστυνομικών για τον απελευθέρωση των ομήρων του μακελάρη  – διέφυγε ο δράστης (video)

Δύο νεκροί μεταφέρθηκαν έξω από το εμπορικό κέντρο Terminal 21, όπου είναι σε εξέλιξη μια κατάσταση ομηρίας, αφού προηγουμένως ακούστηκαν σφοδρά πυρά, την ώρα που οι ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στο κτίριο για να διασώσουν τους παγιδευμένους και να συλλάβουν τον 32χρονο υπαξιωματικό του στρατού που σκόρπισε τον θάνατο στην πόλη Νακόν Ρατσασίμα.

“Τους είδα να μεταφέρουν έξω δύο θύματα”, είπε ο φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Reuters Ατίτ Περαβονμέτα, ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο.

Η αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση και τα στοιχεία των θυμάτων παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονταν έξω από το εμπορικό κέντρο, τα πυρά ακούστηκαν από το υπόγειο του κτιρίου.

Ο δράστης τελικά κατάφερε να διαφύγει από τον εμπορικό κέντρο όπου είχε ταμπουρωθεί, μετά από ανταλλαγή πυρών με τις ειδικές δυνάμεις, μετέδωσε ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, το Thairath TV.

Ο Τζακραπάντ Τόμα αντάλλαξε πυρά με τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων στο πολυώροφο γκαράζ του εμπορικού κέντρου. Στη συνέχεια, πυροβόλησε μια φιάλη αερίου, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και μέσα στη σύγχυση εξαφανίστηκε, ανέφερε ο ρεπόρτερ του καναλιού.

Δύο μέλη των ειδικών δυνάμεων τραυματίστηκαν.

Ο ένοπλος συνέχισε να πυροβολεί και στον δρόμο, κοντά στο γκαράζ.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ταϊλάνδης ο ύποπτος είναι 34 ετών, ήταν επαγγελματίας στρατιώτης, εκπαιδευτής σκοποβολής στη μονάδα του και εκπαιδευμένος ελεύθερος σκοπευτής στο πρόγραμμα των ειδικών δυνάμεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter