Τάκη πες αλεύρι…

Τάκη πες αλεύρι…

Ένα κακοπαιγμένο θέατρο κι άλλη μία – από τις πολλές – απόπειρα εκφοβισμού ήταν, όπως όλα δείχνουν, η ανακοίνωση του Τάκη Θεοδωρικάκου, με την οποία απειλεί για μηνύσεις για την αποκάλυψη του Documento σχετικά με τον ανώτατο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος κατέθεσε επισήμως ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας, αντιστράτηγος Καραμαλάκης, συγκάλυψε υπόθεση με ναρκωτικά που αφορούσε μέλος της οικογένειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

***  To Mega μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση του υπουργού, με την οποία επιβεβαιώνει ο ίδιος ότι πρόκειται για τον γιο του (πιθανότατα για να παίξει το «χαρτί» του «να, χτυπάνε την οικογένειά μου»), αλλά διαψεύδει ότι βρέθηκαν ναρκωτικά κατά την έρευνα, όχι μόνο πιστοποίησε το ρεπορτάζ, αλλά έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες με τα αποτελέσματα της έρευνας, στις οποίες φαίνονται τα ναρκωτικά και οι τρίφτες.

*** Υπάρχει η ακριβής ώρα και ημερομηνία της αποστολής των φωτογραφιών και το στίγμα, δηλαδή το σημείο από όπου εστάλησαν, ενώ όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, φαίνονται επίσης στο εσωτερικό σύστημα ελέγχου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της αστυνομίας τα πρόσωπα και τα ονόματα των τεσσάρων ελεγχομένων, επιβεβαιώνοντας τόσο χρονικά, όσο και στις καταθέσεις, τους ισχυρισμούς του Ταξίαρχου.

*** To Mega όμως δεν έμεινε εκεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αστυνομικοί που φέρονται να έχουν σχέση με το υπουργείο εισέβαλαν στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων για να αρπάξουν τον φάκελο της κατάθεσης του Ταξίαρχου και λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια με τους συναδέλφους τους.

*** Επίσης αναφέρθηκε ότι πηγές της Κατεχάκη αρχικά έλεγαν ότι ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου ήταν στο Μιλάνο, αλλά στη συνέχεια είπαν ότι τελικά ήταν στο Μαρούσι, ενώ σε ό,τι αφορά στην κατάθεση του Ταξίαρχου, αρχικά έλεγαν ότι πρόκειται για χαμηλόβαθμό στέλεχος, αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκαν τον βαθμό του και το «βάρος» του στην Υπηρεσία. Τι Κοζάνη, τι Λοζάνη ένα πράγμα…

*** Πλέον οι δρόμοι είναι δύο για τον Τάκη Θεοδωρικάκο. Ή θα πρέπει να καταθέσει μήνυση στο Mega, ή θα πρέπει να παραιτηθεί επειδή είπε ψέματα και γιατί κουκουλώθηκε η υπόθεση, εφόσον δεν υπάρχει ούτε σύλληψη, ούτε δικογραφία, ούτε τίποτα.

*** Το Documento δεν ανέφερε σε κανένα σημείο του ρεπορτάζ ότι πρόκειται για τον γιο του και δεν θα το έκανε ποτέ. Σημασία δεν έχει αν πίνει κανά μπάφο ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου, ή οποιουδήποτε άλλου υπουργού, βουλευτή, δημάρχου, φούρναρη ή περιπτερά, σημασία έχει ΜΟΝΟ αν επιχειρήθηκε να κουκουλωθεί το θέμα μόνο και μόνο επειδή πρόκειται για μέλος της οικογένειας υπουργού. Αυτό μόνο ενδιαφέρει την κοινή γνώμη. Αν τηρήθηκαν, όπως λέει ο νόμος, όλες οι διαδικασίες ή αν είμαστε Βόρεια Κορέα.

*** Σταματήστε τώρα να διαβάζετε και σκεφτείτε τι θα γινόταν αν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και όλη αυτή η υπόθεση αφορούσε στον γιο του αντίστοιχου υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Εδώ μας τα είχαν κάνει τσουρέκια με το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που πέρασε με κόκκινο…

*** Η Τσαπανίδου είπε αυτό που λέει όλος ο κόσμος αλλά δεν τολμάει κανείς να πει στα κανάλια, ότι δηλαδή ενδεχομένως μια συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ να είναι προϊόν εκβιασμού και έπεσαν να τη φάνε και από τον ΣΚΑΊ, οι παρουσιαστές και το ΠΑΣΟΚ.
Καλά, μπορεί να μην τον άκουγαν τον Ανδρουλάκη γι’ αυτό, μπορεί να τον άκουγαν για να μάθουν τη μυστική συνταγή για το εξαιρετικά ντολμαδάκια που φτιάχνει…

*** Ο Άδωνις σε όποιο κανάλι ή ραδιόφωνο πάει βρίζει κι απειλεί, αλλά όλοι λένε, μαζί και το ΠΑΣΟΚ, για τον Πολάκη.

*** Στον ΣΔΟΕ πάει σήμερα ο Παύλος Πολάκης για την περιβόητη υπόθεση Νικολάου, με τις απευθείας αναθέσεις για αγορές μασκών από τα αμορτισεράδικα, τα καταστήματα ειδών εποχής και τα μίνι μάρκετ, που έχει μείνει στο συρτάρι για 19 μήνες. Άντε, μία μία οι υποθέσεις να βρίσκουν τον δρόμο τους…

*** Έχει ενδιαφέρον η ατάκα: «Υπάρχει μία ατμόσφαιρα που μου θυμίζει εμένα το 2014 και ειδικότερα το δεύτερο μισό του 2014. Έχω μία αίσθηση των πραγμάτων… Δηλαδή ότι: ‘Μην αγχώνεστε και να έρθει ο Αλέξης, τα πράγματα δεν θα πάνε άσχημα’.
Έχει ενδιαφέρον γιατί την είπε ο Άρης Πορτοσάλτε και την είπε στον ΣΚΑΪ, όχι σε εστιατόριο μεταξύ κρασιού και μπριζόλας.

*** Τώρα που θυμήθηκα τον Πορτοσάλτε, ο Άρης της καρδιάς μας παρουσίασε το βιβλίο του την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα και έγινε χαμός. Τέτοιος χαμός που ο διαγραμμένος από την ΕΣΗΕΑ δημοσιογράφος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εικόνα που αντίκρισε και ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την παρουσία του.
Εν τω μεταξύ, όποιος δει τα πλάνα αντιλαμβάνεται ότι θα ήταν εξίσου εύκολο να τους πάρει έναν – έναν τηλέφωνο να τους πει ευχαριστήσει προσωπικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter