Τάκης Θεοδωρικάκος: Προ των πυλών η απαγόρευση φιλάθλων στα γήπεδα

Τάκης Θεοδωρικάκος: Προ των πυλών η απαγόρευση φιλάθλων στα γήπεδα

Οι ελλιπείς έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού και η παράλειψη της χρήσης μάσκας στα γήπεδα είναι οι βασικές αιτίες που ετοιμάζεται απαγόρευση φιλάθλων από πλευράς κυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απουσίας φιλάθλων και στην περίπτωση των οπαδών του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν κατά τα χθεσινά επεισόδια στο παιχνίδι με τον Άρη λέγοντας ότι οι 4 οπαδοί δεν ήταν εμβολιασμένοι.

Η κυβέρνηση παράλληλα, επισημαίνει σε κάθε τόνο, ότι η πανδημία βρίσκεται υπό έλεγχο και όττι δεν υπάρχει λόγος περιορισμών, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με την εν λόγω τοποθέτηση.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο υπουργός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» :

«Θέλω να είναι τελείως ξεκάθαρο, εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πάψει να υπάρχει η δυνατότητα να πηγαίνουμε στα γήπεδα να παρακολουθούμε τους αγώνες. Τόσο απλά. Πρέπει να μπει ένα τέλος και δεν γίνεται κάθε ένας φίλαθλος να ασχολείται μαζί του ένας αστυνομικός».

«Κάποιοι από τους φιλάθλους που συνελήφθησαν, τέσσερις νομίζω, δεν είχε κανείς τους πιστοποιητικό ότι έχει εμβολιαστεί, μόνο ένας από τους τέσσερεις είχε νοσήσει. Αυτό επισύρει ποινή, πρόστιμο το οποίο είναι υποχρεωμένες οι αρχές και το επιβάλουν στη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά δεν αναφέρομαι σε αυτό γιατί πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα μόνο μιας ομάδας. Είναι πρόβλημα όλων των ομάδων. Οφείλουν λοιπόν όλοι να τηρήσουν αυτό το μέτρο, προφανώς η ΕΛ.ΑΣ. θα κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους, θα τηρεί ειδικά το μέτρο που αφορά τη μάσκα. Το βλέπει κανείς και από την τηλεόραση. Δυστυχώς στη μεγάλη τους πλειονότητα δεν φορούν μάσκες οι άνθρωποι και ζητώ το επόμενο Σαββατοκύριακο το σύνολο των ομάδων να πάρουν αυτό το μέτρο και οι φίλαθλοι όλοι, οι οπαδοί όλοι και όσοι θα πάμε στο γήπεδο το Σαββατοκύριακο να φοράμε μάσκα για να μπορέσει να συνεχιστεί η δυνατότητα να συμμετέχουμε και να παρακολουθούμε τους αγώνες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter