Ταλαιπωρίας συνέχεια στην Ακρόπολη – Νέα αποτυχία Μενδώνη

Ταλαιπωρίας συνέχεια στην Ακρόπολη – Νέα αποτυχία Μενδώνη

Συνωστισμό και ταλαιπωρία για  τουρίστες και ξεναγούς, που επισκέπτονται τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, κατήγγειλε με ανάρτηση του στα social media,ο ξεναγός συνδικαλιστής των διπλωματούχων ξεναγών Κρίτων Πιπεράς

Παρουσιάζονται προβλήματα στο σύστημα εισόδου, καθώς έχουν χαλάσει τα τουρνικέ, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές και ταλαιπωρία στους επισκέπτες που θέλουν να δουν τον Παρθενώνα.

Η έλλειψη επιχειρησιακού σχεδίου από το υπουργείο Πολιτισμού για την τουριστική διαχείριση της Ακρόπολης, που είχε επισημανθεί με σαφήνεια στην έκθεση της Unesco, αλλά η Λίνα Μενδώνη προσπάθησε να υποβαθμίσει επικοινωνιακά, πληγώνει το μνημείο και δυσφημίζει τη χώρα μας διεθνώς. Η αποτυχία διαχείρισης ενός από τα πλέον εμβληματικά μνημεία του κόσμου είναι εκκωφαντική και χωρίς δικαιολογίες.

Η ανάρτηση του Κρίτωνα Πιπερά:

«Το χάος! Η απόλυτη ντροπή! Μισή ώρα ήδη που περιμένουμε ουρά για να έρθει εντολή να μας αφήσουν να μπούμε. Κάτι τόσο απλό όπως το να μαζέψουν τα εισιτήρια, πρέπει να σταλεί εντολή στους φύλακες! ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ! Θελετε και τεχνολογία, θέλετε και τουρισμό! Άχρηστοι!», όπως γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter