Ταράξτε μας στον νεοφιλελευθερισμό…

Ταράξτε μας στον νεοφιλελευθερισμό…

Ομολογώ ξεπερνάει και τη νεοφιλελεύθερη τρικυμία του Στέφανου Μάνου…

Δεν θα μπορούσε να το σκεφτεί ούτε και η γκουρού του είδους Μιράντα Ξαφά.

Να δουλεύουν για ιδιώτη και να τους πληρώνουμε όλοι εμείς από τον κρατικό προϋπολογισμό! Κι αν είναι ευχαριστημένος ο ιδιώτης να τους δίνει κι ένα επιπλέον φιλοδώρημα!

Η σκέψη του Κυριάκου Μητσοτάκη βγάζει εκτός λειτουργίας ακόμη και τον Θανάση Μαυρίδη που πιστεύει ότι είναι φιλελεύθερος.

Ομολογώ πάντως ότι στην Ελλάδα δεν μπορούμε να είμαστε ούτε φιλελεύθεροι. Διακωμωδούμε και τ’ ανέκδοτα!

Σε μια προσπάθεια πάντως ψυχανάλυσης του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (το επισημάνω για να υπομνήσω τη σοβαρότητα της κατάστασης) έχω την αίσθηση ότι αυθυποβλήθηκε πως θα είναι ο επόμενο πρωθυπουργός με 30% διαφορά από τον δεύτερο και μέσα στη σιγουριά της παντοδυναμίας του είπε «ας το τραβήξω κομματάκι να δω τις αντοχές τους».

Άνθρωπος είναι κι αυτός, πολύ δεν θέλει. Όταν σύσσωμη η οικονομική ελίτ (ο Θεός να την κάνει), ένα ολόκληρο μιντιακό σύστημα σε εμφανίζει ως τον Μεσσία που έρχεται «εν τω μέσω της νυχτός», όντας καλομαθημένος γόνος μιας κάτι παραπάνω από εύπορης οικογένειας ορισμού της πολιτικής ελίτ, είναι εύκολο να ξεφύγεις.

Στο πολιτικό σου όραμα το παιδί από το Περιστέρι γίνεται τεχνικός αξονικού τομογράφου (μάρκας Siemens εννοείται), προσλαμβάνεται με μέσο από τη ΝΔ στο Αγλαΐα Κυριακού με μισθό 580 ευρώ και επταήμερη εργασία και δουλεύει για λογαριασμό ιδιώτη που του μειώσαμε την εφορία στο 20% για να προσλαμβάνει εργαζόμενους που θα τους πληρώνει το Δημόσιο!!! Είπατε τίποτα;

Προσθέστε στο πλάι του ως γλάστρες την εθνική μας τσιρίδα, τον σεξιστή και τα παρατράγουδα της Ανίτας και έδεσε το γλυκό.

Θα μπορούσε να είναι αστείο αλλά δεν είναι. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Πρώτα καταχρέωσαν τη χώρα δανειζόμενοι ασύστολα και τρώγοντας μέχρι και τους σοβάδες από τα «Μεγάλα» έργα και τα ψιλά από τις κρατικές προμήθειες, μετά φώναξαν το ΔΝΤ, μας τράβηξαν δύο μνημόνια (κι ένα ο ΣΥΡΙΖΑ, να τα λέμε κι αυτά) και τώρα θέλουν να επανέλθουν να μας ταράξουν στο επταήμερο. Τελικά ο Βέμπερ είναι αρνάκι… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter