Tattoo Convention – H μεγάλη γιορτή του τατουάζ στο Tae Kwon Do

Tattoo Convention – H μεγάλη γιορτή του τατουάζ στο Tae Kwon Do

Η μεγάλη γιορτή του τατουάζ αρχίζει αύριο το μεσημέρι και μέχρι την Κυριακή αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες κόσμου όπως και τις προηγούμενες χρονιές. Tattoo artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συναυλίες, διαγωνισμοί και πολύ κέφι. Φέτος μάλιστα, την Κυριακή μπορεί όποιος θέλει να κάνει ένα αστέρι και να προσφέρει τα έσοδα για τους σκοπούς του Make a Wish. 

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της διοργάνωσης υπογράφει και φέτος ένας από τους κορυφαίους tattoo artists παγκοσμίως, ο Mike the Athens, o oποίος μας δίνει τα highlights της φετινής διοργάνωσης:

” Eνδέκατο Διεθνές Φεστιβάλ Δερματοστιξίας. Ένας θεσμός που θα τολμήσω να πω ότι στέφεται με επιτυχία σε όλα τα επίπεδα, ειδικά τα τελευταία τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά στην ποιότητα και την προσέλευση του κόσμου.

Συγκαταλεγόμαστε πλέον στα 5 καλύτερα της Ευρώπης και αν σκεφτεί κανείς πόσο μικρή χώρα είμαστε η προσέλευση επισκεπτών πλησιάζει νούμερα Λονδίνου και Ιταλίας.

Ειδικότερα τα τελευταία πέντε χρόνια, επισκέπτες από το εξωτερικό έρχονται αποκλειστικά για το Athens Tattoo Convention και για να κάνουν tattoo στους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους από όλες τις ηπείρους – USA, Europe, Asia, Japan, New Zealand, Polynesia, Australia.

Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε το tattooing στην πιο αυθεντική του εκδήλωση ή μορφή ύπαρξης, όπως διαδραματίζεται στα διάφορα μέρη του κόσμου και με τις ανάλογες τεχνικές.

Κυριολεκτικά η ελίτ των ξένων καλλιτεχνών θα βρίσκεται στη χώρα μας στις 12-13-14 Μαΐου.

Η τεχνική “Tebori”, παραδοσιακή Ιαπωνική τεχνική, η οποία έχει παραμείνει αναλλοίωτη από το 1600 μέχρι σήμερα, τραβάει το περισσότερο ενδιαφέρον των επισκεπτών. Αντίστοιχα και η πολυνησιακή τεχνική «Τatau» στην οποία οι βελόνες των εργαλείων φτιάχνονται από κοφτερά κοχύλια και δόντια αγριογούρουνου, όπως ακριβώς έκαναν οι πρόγονοί τους. Το αποτέλεσμα της δουλειά τους είναι τόσο ακριβές όσο σύγχρονων «tattoo machiner» .

Σχετικά με τις φετινές ιδιαιτερότητες, έχουμε φροντίσει όλα τα περίπτερα να έχουν εύκολη πρόσβαση προς όλες τις κατευθύνσεις Επίσης, στον χώρο θα υπάρχει ένα προσεκτικά επιλεγμένο catering, cocktail bars, VIP area και ένας οργανωμένος παιδότοπος για οικογενειακές επισκέψεις.

Παράλληλα με τους διαγωνισμούς tattoo θα “τρέχουν” πάρα πολλά events ενώ τα βράδια οι επισκέπτες του ATC θα μπορούν να απολαύσουν γνωστές live bands και επώνυμους καλλιτέχνες στο stage του χώρου.

Live θα κάνουν οι : Angelika Dusk, KollektivA, Deejay Nic The Band και οι 719

Γενικά, θέλουμε πάντοτε να έχουμε ένα ευρωπαϊκό επίπεδο, το οποίο να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τον υπόλοιπο πλανήτη, σε κάθε τομέα.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε καταφέρει να έχουμε τόσο μεγάλα ονόματα από τον χώρο της παγκόσμιας tattoo σκηνής.”

Μike The Athens

Κάνε και εσύ ένα tattoo για να πραγματοποιηθεί η ευχή ενός παιδιού!

Φέτος για πρώτη φορά το Athens Tattoo Convention συνεργάζεται με το Make a Wish!

Την Κυριακή 14 Μαΐου, οι tattoo artists θα προσφέρουν χαρά, ευχές και χαμόγελα!

Θα βρίσκονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν το δικό τους “Αστέρι της Ευχής”, στο μέγεθος και το σχέδιο που επιθυμούν!

Όλα τα έσοδα από τα tattoo “αστέρια της ευχής” θα διατεθούν στο Make A Wish βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

#​itsalwaysagooddayforanewtattoo!

ΙΝFO

11ο ATHENS TATTOO CONVENTION

ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΦΑΛΗΡΟΥ

12 – 13 – 14 Μαΐου

Μore info: www.athenstattooconvention.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Παρασκευή – από τις 14.00 έως τις 24.00

Σάββατο – από τις 11.00 έως τις 24.00

Κυριακή – από τις 11.00 έως τις 24.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ημερήσιο: 10€

Τριήμερο: 20€

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter