Σταύρος Δογιάκης: Εντοπίστηκε νεκρός με δύο σφαίρες – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Σταύρος Δογιάκης: Εντοπίστηκε νεκρός με δύο σφαίρες – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη ο οποίος για χρόνια είχε την γνωστή ταβέρνα «Κρητικός» μαζί με την αδερφό του. Ο 53χρονος εντοπίστηκε χθες Τρίτη νεκρός στην Αγία Παρασκευή με δύο σφαίρες αφότου είχε σημάνει συναγερμός για την εξαφάνισή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ο 53χρονος έφερε δύο τραύματα: ένα στην καρδιά και ένα στο κεφάλι. Εικάζεται ότι επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί στην περιοχή της καρδιάς και αφού απέτυχε, πυροβολήθηκε στην συνέχεια στο κεφάλι. Το τραύμα αυτό φέρεται να επέφερε τον θάνατο. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Παράλληλα, στο σημείο, όπου εντοπίστηκε η σορός του βρέθηκε ένα εννιάρι πιστόλι, το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης και ποσό που βρέθηκε σε κουτί, δίπλα στη σορό.

Από τα στοιχεία της αστυνομίας φαίνεται πως λίγες ώρες πριν βρεθεί στη θέση Άη Γιάννης όπου και εντοπίστηκε η σορός του, ο 53χρονος βρέθηκε στο Μαρούσι, όπως δείχνει το τελευταίο σήμα του κινητού του. Οι αρχές εξετάζουν τώρα αν συναντήθηκε με κάποιον πριν εντοπιστεί νεκρός.

Επιπλέον, ο 53χρονος μετά από δεκαετίες στην ταβέρνα αποχώρησε μεταβιβάζοντας το μερίδιο του στον αδερφό του, ενώ στα επόμενα σχέδιά του ήταν να ανοίξει μια νέα επιχείρηση.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter