Στάση εργασίας στα ταξί – Ποιες ώρες τραβούν χειρόφρενο

Στάση εργασίας στα ταξί – Ποιες ώρες τραβούν χειρόφρενο

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα οι οδηγοί ταξί, ανταποκρινόμενοι στην απόφαση του ΣΑΤΑ, ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί ταξί: Για «φορολογικό νομοσχέδιο της ντροπής» κάνει λόγο το ΣΑΤΑ

Συγκεκριμένα, από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα δεν θα κυκλοφορούν ταξί στους δρόμους της Αθήνας. Οι οδηγοί θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας από τη λεωφόρο Αθηνών προς το υπουργείο Οικονομικών, αλλά και το υπουργείο Μεταφορών όπου θα κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΑΤΑ θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν για τις 22 Νοεμβρίου οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι.

«Η κυβέρνηση αγνόησε προκλητικά τους ελεύθερους επαγγελματίες»

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής επισημαίνει πως «η κυβέρνηση αγνόησε προκλητικά όλα τα επιχειρήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων και προχωρά στην υλοποίηση του σχεδίου Πισαρίδη κλείνοντας το μάτι σε πολυεθνικές εταιρίες και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους».

Παράλληλα, χαρακτηρίζει το σχέδιο νόμου «χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση», συμπληρώνοντας ότι «η κυβέρνηση αυτή έχει προγραμματιστεί για να υπαλληλοποιήσει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter