Ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη – Συνεχίζεται το έργο της αναγνώρισης

Ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη – Συνεχίζεται το έργο της αναγνώρισης

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού του αδελφού του, Δημήτρη Τουρναβίτη, είχε το πρωί ο αδελφός του γνωστού αθλητή στο νεκροτομείο στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης Τουρναβίτης ήταν στη λίστα των αγνοουμένων μαζί με τη σύζυγό του, την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη.

Για την Χρύσα Σπηλιώτη δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση και παραμένει στα αγνοούμενα πρόσωπα της τραγωδίας.

Προχωράει το δύσκολο έργο της αναγνώρισης

 Παρότι οι ιατροδικαστές είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην ενημέρωση τους, καθώς η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, αφήνουν να εννοηθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους είναι απανθρακωμένοι, γεγονός που δυσχεραίνει τη διαδικασία λήψης DNA για να γίνει η ταυτοποίηση τους.

Εκτιμάται ότι πάνω από 60 άνθρωποι, συγγενείς αγνοουμένων έχουν δώσει δείγματα DNA στην αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας που θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να ταυτοποιήσει τα δείγματα που έχουν ληφθεί από τις σορούς και από όσους αγωνιούν για τους ανθρώπους τους. Οι συγγενείς δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν τα απανθρακωμένα σώματα που εξετάζονται στα νεκροτομείο και τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη κατά τη διαδικασία λήψης δειγμάτων γενετικού υλικού. Ενδεικτικό της εξαιρετικά δύσκολης δουλειάς με την οποία έχουν επιφορτιστεί οι ιατροδικαστές είναι το γεγονός ότι, απ’ ότι οι ίδιοι λένε, δεν μπορούν να μείνουν ψύχραιμοι και να αποστασιοποιηθούν απ αυτή την τραγωδία ιδίως όταν έρχεται η ώρα της νεκροτομής παιδιών.

Πηγή φωτογραφίας: Boatfishing.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter