Ταυτοποιήθηκε ένα ακόμα πρόσωπο από τη λίστα predator

Ταυτοποιήθηκε ένα ακόμα πρόσωπο από τη λίστα predator

Αποκαλύψεων συνέχεια. Στη τρίτη λίστα των παρακολουθούμενων προσώπων από το Predator που δημοσιεύει αυτή την Κυριακή το Doocumento συμπεριλαμβάνεται και ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Πρόκειται για ένα πρόσωπο για το οποίο δεν είχε υπάρξει ταυτοποίηση του ποιος είναι έως το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν και η εφημερίδα πήγε στο τυπογραφείο, αφού πρόκειται για ένα πολύ κοινό όνομα. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όμως, η ερευνητική ομάδα του Documento κατόρθωσε να ταυτοποιήσει το επίμαχο πρόσωπο, το οποίο είναι ακόμη ένα στέλεχος της ΕΥΠ που βρισκόταν υπό παρακολούθηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ο αναπληρωτής προϊστάμενος κλιμακίου της ΕΥΠ στην Πάτρα, ο οποίος μάλιστα θεωρούνταν άνθρωπος της εύνοιας του διευθυντή ασφαλείας της ΕΥΠ Τάσος Παπαγεωργίου, ο οποίος επίσης βρισκόταν υπό παρακολούθηση όπως έχει ήδη αποκαλύψει το Documento. Βάσει ασφαλής πληροφόρησης του documentonews.gr, ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν υπό παρακολούθηση γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθούσε από την υπηρεσία επιχειρηματίες στη Ζάκυνθο, στην Πάτρα, αλλά και ποινικούς. Πρόκειται για κάτι που δεν γινόταν απαραίτητα με την άδεια της ΕΥΠ. Αυτές όμως οι επαφές και οι συνομιλίες του συγκεκριμένου στελέχους της ΕΥΠ, φαίνεται όπως όλα δείχνουν πως τον κατέστησαν αντικείμενο ενδιαφέροντος του predator.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως έχει ήδη αποκαλύψει το Documento, ο διευθυντής ασφαλείας της ΕΥΠ Τάσος Παπαγεωργίου, που επίσης παρακολουθούνταν και είχε υπό την εύνοιά του τον Γιάννη Παπαδόπουλο, είναι ο πρώτος πολιτικός υπάλληλος που ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση, αφού στο παρελθόν το συγκεκριμένο πόστο ανατίθετο σε αξιωματικούς. Μάλιστα, ο προκάτοχος του Τάσου Παπαγεωργίου, είχε αποχωρήσει από την υπηρεσία, δηλώνοντας σιβυλλικά στους συναδέλφους του: «Φεύγω γιατί δεν θέλω να πάω φυλακή».

Ο Τάσος Παπαγεωργίου, εκτός από την εξαιρετικά σημαντική ιδιότητά του στην ΕΥΠ, είναι επίσης κουνιάδος του δημάρχου Καλαμάτας, ο οποίος με τη σειρά του είναι προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Όπως όμως έχει ήδη αποκαλύψει το Documento, ο Αντώνης Σαμαράς βρισκόταν κι αυτός στους παρακολουθούμενους από το Predator. Συνεπώς, η παρακολούθηση του Τάσου Παπαγεωργίου, ενδέχεται να γινόταν και με σκοπό να εντοπιστούν πληροφορίες που αφορούσαν τον Αντώνη Σαμαρά, λόγω της κοντινής τους σχέσης.

Η συνέχεια για το ποια ήταν τα υπόλοιπα πρόσωπα που παρακολουθούνταν από το Predator, αλλά και για τους λόγους που οδήγησαν στην παρακολούθησή τους, στο Documento αυτής της Κυριακής που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter