Telegraph: Επιμένει ο Νετανιάχου – «Θα βλάψουμε οποιονδήποτε επιτεθεί στο Ισραήλ»

Telegraph: Επιμένει ο Νετανιάχου – «Θα βλάψουμε οποιονδήποτε επιτεθεί στο Ισραήλ»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Η Ουκρανία μειώνει την ηλικία επιστράτευσης στα 25 έτη». Εκτός από έλλειψη πυρομαχικών, η Ουκρανία στερείται επίσης στρατιωτών. Στη Liberation διαβάζουμε: «Γάζα: Η μακάβρια, θλιβερή, καθημερινή ρουτίνα». «Κάθε εβδομάδα ακούμε για κατευνασμό της σφαγής. Όμως, πάντα, η σύγκρουση ξεκινάει ξανά». Η εξομολόγηση του Κάλι, του οποίου οι γονείς ζουν στο Νότιο Λίβανο.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Απορρίφθηκε η περεταίρω χρηματοδότηση για την κατασκευή κατοικιών». Ο κλάδος των ακινήτων απαιτεί άλλα 23 δισ. ευρώ. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Παλαιστινιακό Συνέδριο στο Βερολίνο: Ισχυρή αστυνομική παρουσία». Η αστυνομία του Βερολίνου θα φρουρεί το Παλαιστινιακό Συνέδριο που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Mικρή πρόοδος στην παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα». Το Ισραήλ υποστηρίζει ότι ενισχύει τη βοήθεια στη Γάζα, ωστόσο ο ΟΗΕ αναφέρει ότι ελάχιστα έχουν αλλάξει. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: « Ο Μπάιντεν διαθέτει ελάχιστα εργαλεία για να καταπολεμήσει τον πληθρωρισμό». Ο πληθωρισμός έχει αναδειχθεί ως το πιο δυσεπίλυτο ζήτημα εσωτερικής πολιτικής που αντιμετωπίζει ο Μπάιντεν, λιγότερο από επτά μήνες πριν από τις εκλογές.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο Ο. Τζ. Σίμπσον, πρώην σταρ του NFL που αθωώθηκε για φόνο, πέθανε σε ηλικία 76 ετών».Ο πρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου που αθωώθηκε για φόνο το 1995 πέθανε από καρκίνο, σύμφωνα με δήλωση της οικογένειάς του. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Νετανιάχου: “Θα βλάψουμε οποιονδήποτε επιτεθεί στο Ισραήλ”» . Αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ προειδοποιούν ότι η Τεχεράνη ετοιμάζει πλήγμα εναντίον του Ισραήλ.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Πέθανε ο Ο. Τζ. Σίμπσον». Έφυγε από τη ζωή ο πρώην αθλητής του NFL, που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο επιδιώκουν τελική συμφωνία για το Γιβραλτάρ». Θα υπάρξει τελική συμφωνία για το μελλοντικό καθεστώς του Γιβραλτάρ «πολύ σύντομα», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας Χοσέ Μανουέλ Αλμπάρες. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter