Τέλειος καφές & ξεχωριστές διατροφικές επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας!

Τέλειος καφές & ξεχωριστές διατροφικές επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας!

Πριν ακόμα ξεκινήσουμε την ημέρα μας, πως θα σας φαινόταν να απολαμβάναμε τον αγαπημένο μας καφέ, συνοδευμένο με μία παραδοσιακή πίτα, ή ένα κρουασάν με πραλίνα, ή μία μπαγκέτα με τις πρώτες ύλες που επιθυμούμε; Σίγουρα αυτός θα ήταν ένας τρόπος για να «φτιάξουμε τη μέρα μας» από νωρίς!

Γι’ αυτό, εμείς τουλάχιστον, κάθε μέρα σταματάμε πρώτα στο κατάστημα Γρηγόρης της γειτονιά μας, για να επιλέξουμε ό,τι λαχταράμε! Εκλεκτά χαρμάνια καφέ, φρεσκοστυμμένους χυμούς, πεντανόστιμα γλυκίσματα, φρεσκοψημένες πίτες, yogurt bowls, φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς & τόσες άλλες επιλογές! Όπως προϊόντα wellbeing, vegan, protein ή lactofree. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις μας, στον Γρηγόρη θα βρούμε πάντα αυτό που ψάχνουμε!

Και μιας και οι μέρες είναι γιορτινές, έχουμε ενθουσιαστεί και με τα xmas προϊόντα του Γρηγόρη: ζεστή Red Velvet σοκολάτα σε συνδυασμό με σοκολατένια bites μελομακάρονα & κουραμπιέδες. Αξίζει να τα δοκιμάσετε! Και… ακόμα και αν δεν έχετε χρόνο να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα, μπορείτε να παραγγείλετε online στο gregorys.gr ή μέσω του Gregory’s e-order app.

Αυτά περί ορέξεως και φαγητού, γιατί μέρες που είναι, ο καφές, το φαγητό και τα δώρα κυριαρχούν στη σκέψη μας!

Χρόνια Πολλά!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter