Τελεσίδικη απόφαση Τσιάκου: Αντικαθιστά την Ουρανία Σούρλα

Τελεσίδικη απόφαση Τσιάκου: Αντικαθιστά την Ουρανία Σούρλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οριστικές είναι οι αποφάσεις του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τρόφιμα που εντοπίστηκαν από την αστυνομία σε ιδιωτικό χώρο της Αντιδημάρχου κ. Ουρανίας Σούφλα.

Ο ίδιος φαίνεται πως ζήτησε την παραίτηση της ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσει άμεσα στην αντικατάστασή της. Ο κ. Τσιάκος αποφάσισε πως το θέμα, που πήρε μεγάλες διαστάσεις, δεν μπορεί να συνεχιστεί και να δημιουργεί «θολούρα» σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η διανομή τροφίμων σε συντοπίτες μας.

Φυσικά το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει και είναι ισχυρο και περιμένει και ίδιος να αποδειχθεί ή όχι, καθώς δεν μπορεί να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα καταγγελίες,φήμες και διαρροές Ως όφειλε, έχοντας τη συναίσθηση του καθήκοντος και του χρέους να λειτουργεί ωφέλιμα και όχι ευχάριστα, έλαβε την απόφαση αντικατάστασης της αντιδημάρχου.

Δεν είναι κακό, οι πολιτικοί μας να γίνουν και δυσάρεστοι, το αντίθετο μάλιστα. Επίσης, δίνεται και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στην κ. Σούφλα, να διεκδικήσει ανεπηρέαστη από τα καθήκοντά της το δίκιο της.

Πηγή: karditsapress.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter