Τελευταία μέρα σήμερα για δηλώσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στις πανελλαδικές.

Λήγει σήμερα 10 Μαρτίου το προθεσμία που έχουν οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων (ΓΕΛ) και των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) να κάνουν αίτηση-δήλωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Να υπενθυμίσουμε ότι η υποβολή γίνεται είτε από το διαδίκτυο είτε από το λύκειο του κάθε υποψηφίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, στον σύνδεσμο «ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ», όπου αναρτώνται παραδείγματα της αίτησης-δήλωσης και οι εγκύκλιοι που περιγράφουν τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος).

Οι υποψήφιοι παλαιοτέρων ετών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις θα πρέπει να προσκομίσουν τη βεβαίωση πρόσβασης ή βεβαίωση συμμετοχής στην οποία αναγράφεται ο κωδικός αριθμός υποψηφίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.